Eltronic-ws.dk

Rosenjord pristjek

Er du på udkig efter rosenjord? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosenjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 80 liter 200 liter 300 liter 1000 liter 2000 liter 3000 liter 1 m3 50 liter 500 liter 400 liter

Levering: i løs vægt løst leveret afhentning i bigbag i poser vognlæs i sække trailer hent selv

Brands: Park Champost Pindstrup Danmuld GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden blot rosenjord.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør du tjekke butikkens regningslinjer.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige rosenjord hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på lave priser, imens andre har fokus på kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne selv. Dette er specielt muligt i de gængse byggecentre.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring rosenjord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne chancen for at købe online og køre materialerne personligt. I kraft af det har du valget om at spare fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggekæder tilbyder produkter fra talrige nicheshops, og af den grund kan du købe fra et stort udvalg af rosenjord online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette kan du forvente super begavet sparring fra personale som er eksperter i lige præcis rosenjord.
Mange nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber rosenjord online på deres side.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

rosenjord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

rosenjord jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

rosenjord silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rosenjord harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet et budget for dit projekt, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive økonomisk at tage noter til alle poster, og herefter undersøge billige priser på dem én og én.
2Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at liste en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
3Du kunne tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du burde tilkøbe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at modtage forslag fra diverse virksomheder.
4Inden du påbegynder byggeriet kan det være ganske centralt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Husk at du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet kræver dermed at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
6Der viser sig stort set altid pludselige vanskeligheder når det handler om større byggeprojekter, og herved viser det sig meningsfuldt at man har afsat nok plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
7Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til projektet, i særdeleshed ved omfattende byggerier. Flere ombygninger gør krav på flere mennesker. Ydermere bliver det hurtigere og mere socialt at være flere om det.
8Du skal nødig negligere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm der beskytter dig overfor potentielle risici. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
9Du kan finde en verden af instruktioner og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube kan hjælpe med meget nyttig viden, i særlig grad hvis du søger på engelsk.
10Potentielt kan det blive fundamentalt at have alle materialer klar til brug på forhånd inden du går i krig med din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig indkøbsliste som samler hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste eftergå listen, så du bliver sikker på at du har husket alt.
11For projekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag kan du tit tage notits af vejrprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at regne nøjagtig som du er godt i gang med det vigtige projekt.
12Man skal under ingen omstændigheder fattes værktøj. Tit kan det være essentielt at have grejet til disposition når du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at påregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er absolut betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til rosenjord

 • Hvad koster rosenjord?
 • Hvor købes rosenjord billigt?
 • Hvor købes rosenjord online?
 • Hvad er rosenjord?
 • Hvor er rosenjord på tilbud?
 • Hvor meget vejer rosenjord?
 • Hvilken mulighed for fragt er bedst?

  En hel del online shops tilbyder heldigvis mange forskellige billige fragtmetoder til rosenjord. En af favoritterne er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare produkterne når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig smart, samt typisk derudover den billigste leveringsmåde.

  Du burde omvendt planlægge at få leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringstypen er af og til en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld ekstremt fremkommelig med rosenjord online. Den mest billige fragttype er unægtelig at hente pakken selv, som desværre beroer på at du har bopæl lige ved online forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på rosenjord er naturligvis temmelig aktuel såfremt man har brug for din ordre fluks, og i det øjemed er det bestemt meningsfuldt at vi efterser leveringstidspunktet for rosenjord. Temmelig mange shops på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig 1 dags fragt på utallige varer online, men husk at det stiller krav om at transaktionen realiseres forinden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsendt før pakkepersonalet tager hjem.

  En række e-firmaer tilbyder levering uden betaling på rosenjord online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ må du udvælge den mindst kostelige leveringstype, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

  En hel del byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man handler billig rosenjord online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på rosenjord i disse byer:

  Næstved, Nærum, Virum, Herlev, Nakskov, Randers, Gentofte, Hvidovre, Grenaa, Odense, Kolding, Aarhus, Hørsholm, Esbjerg, Charlottenlund, Brøndby, Roskilde, København, Holbæk, Viborg, Taastrup, Skanderborg, Hedehusene, Frederikshavn, Vejle, Thisted, Nørresundby, Herning, Ringsted, Stenløse, Valby, Lillerød, Køge, Dragør, Svendborg, Farum, Vallensbæk, Kalundborg, Korsør, Solrød Strand, Struer, Ballerup, Jyllinge, Hjørring, Brønshøj, Frederiksberg, Haderslev, Hobro, Aabenraa, Aalborg, Greve, Frederikssund, Åbyhøj, Horsens, Lystrup, Tårnby, Risskov, Lyngby, Glostrup, Gladsaxe, Højbjerg, Skive, Helsingør, Birkerød, Odder, Vanløse, Silkeborg, Hedensted, Hillerød, Frederiksværk, Søborg, Middelfart, Slagelse, Nyborg, Ikast, Rønne, Ishøj, Ølstykke, Vordingborg, Brabrand, Brønderslev, Holstebro, Rudersdal, Kokkedal, Allerød, Tilst, Rødovre, Albertslund, Fredericia, Nykøbing Falster, Varde, Værløse, Sønderborg, og Haslev, .

  Afhentning for rosenjord er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

  Ved indkig i data fremstår det markant, at netshoppere tit søger efter blandt andet rosenjord tilbud og køb rosenjord. Vi ser desuden ofte online shoppere søge efter eksempelvis billig rosenjord, rosenjord priser samt rosenjord online, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

  Spar penge på rosenjord

  Det har vist sig at være yderst ukompliceret for forbrugerne at finde de bedste priser på billige rosenjord online hos diverse internet foretagender, og af den grund har en hel del outlets på nettet fundet det nødvendigt at sænke salgspriserne på rosenjord kolossalt, og i øvrigt byde på levering uden betaling.

  Dog kan det trods alt være lukrativt at analysere nogle internet handler efter rabatter og tilbud på rosenjord online inden du gennemfører din bestilling, således at man er skudsikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

  Du må dog ikke undervurdere, at såfremt en butik på nettet frembyder billige rosenjord online til salg for en pris der er umådelig billig, bør det ofte være et kendetegn på en bedragerisk netshop. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en regel, som beskytter folk imod uægte forretninger på nettet.

  Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale beløbet til rosenjord i flere bidder. Dette fås typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Stark.

  Når man ser på data fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter for eksempel rosenjord priser og billig rosenjord. Vi ser derudover som regel online shoppere lede efter for eksempel køb rosenjord, rosenjord tilbud samt rosenjord online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosenjord er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Rigtig god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 80 liter 300 liter 400 liter 1000 liter 500 liter 2000 liter 1 m3 3000 liter 200 liter 50 liter

  Levering: i poser løst leveret hent selv afhentning i sække i løs vægt vognlæs i bigbag trailer

  Brands: GreenBio Park Pindstrup Danmuld Champost

  Udforsk andre menneskers bedømmelser

  Trustpilot tilbyder regulære stabile løsninger til at gennemrode en stor gruppe tidligere brugeres vurderinger og af den grund kan det anbefales, at du kigger på internet shoppens vurderinger før du shopper billige rosenjord online.

  Facebook leverer ydermere visse hæderlige genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt er der endda online varehuse i Danmark hvor kunder kan publicere en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere burde udnyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Forinden nogen shopper billige rosenjord online på en internet virksomhed kunne man uden tvivl gennemse butikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt, særligt med de velkendte byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket ofte er en tilkendegivelse af at online virksomheden overholder de officielle regler, foruden at internet firmaet undertiden vurderes af eksperter som er inde i lovene på området.

  Desuden får du chance for at blive assisteret, ifald du forvoldes besvær ved din ordre på rosenjord. Derudover rekommanderer vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle bestemmelser gældende for købet af rosenjord online, f.eks. hvilken bytteret e-firmaet tilsikrer.

  Derfor er det virkelig vigtigt, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne dokumentere bestillingen af rosenjord, uafhængig af om man har bestilt ved Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg eller Bygma.

  Ole Poulsen gav 5 stjerner

  god service

  Thomas S gav 4 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Inger Nielsen gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Martin Thomsen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 tips til din online shopping
  1Det har vist sig at være ultra overkommeligt for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige rosenjord i blandt diverse internet handler, og af den grund frembyder masser af internet butikker gratis levering. Men det kan imidlertid vise sig lukrativt at granske nogle forskellige internet foretagender efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris.
  2Trustpilot leverer fuldt ud fantastiske chancer for at evaluere adskillige tidligere kunders ratings og herved tilråder vi, at du undersøger online forretningens anmeldelser forinden du handler billige rosenjord online. Facebook præsterer på samme måde nogenlunde belejlige chancer for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed.
  3Forinden nogen shopper billige rosenjord på en online butik behøver man de facto løbe igennem shoppens forretningsbetingelser, men det er typisk en tidskrævende opgave. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er på vagt for de fundamentale vedtægter gældende for shopping af billige rosenjord online, som for eksempel den byttepolitik e-forhandleren kører med.
  4Flere e-handler i Danmark garanterer fri fragt på rosenjord, men i de fleste tilfælde kun hvis der aftages for en konkret sum. Alternativt må man tage den mest billige leveringsform, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Denne er beklageligvis endda i høj grad overkommelig. Den prisbilligste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
  5Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, da det skulle være et kendetegn for at online shoppen understøtter dansk lovgivning, samt at internet forhandleren tit føres tilsyn med af sagkyndige som er inde i de gældende regler. Forinden nogen shopper billige rosenjord på en butik kunne de på en vis måde have øje for e-shoppens handelsvilkår.
  6Den prisbilligste leveringsversion er dog at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du er nær internet virksomhedens lager. Den mulighed for levering kan være ret så betydningsfuld forudsat du behøver rosenjord om kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte internet handler levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det så præmissen at du indkøber for en fastsat pris.
  7Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under et regulativ, hvilket forsvarer dig imod uoprigtige internet webshops. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre omkostningerne af flere omgange.
  8Leveringsdygtigheden kan være super central i tilfælde af at vi har behov for dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det forholdsvis på sin plads at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved rosenjord. Adskillige internet webshops præsterer billig 1 hverdags levering på deres primære produkter, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen laves tidligere end et givent klokkeslæt.
  9Masser af internet webshops giver nu til dags en hel del forskellige billige muligheder for levering til rosenjord. Den mest anvendte er nu til dags udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo ret så ukompliceret, samt endda derudover den mest betalelige fragtmetode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk