Eltronic-ws.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.295 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.295 kr.Billigere over 289 m²Køb
3.295 kr.Minimumskøb er 96 m²Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.858 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.724 kr.Køb
6.495 kr.Minimumskøb er 15m²Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: med mikrokløver til haver til altan til greens til golfbaner til modelbaner med blomster til indendørs til skygge til tag til fodboldbaner

Varianter: ægte plastik kunstigt

Mængder: 30 m2 40 m2 50 m2 10 m2 20 m2 100 m2 5 m2

Levering: hent selv afhentning leveret

Brands: Plantetorvet Plantorama Volstrup Amager DLF LeopoldLindbjerg Kronjysk Refsgaard Prodana Danturf Kingos

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige rullegræs alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, imens nogle har en høj grad af service. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du vælge en netbutik, som tilbyder rådgivning og sparring omkring rullegræs.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Nogle byggecentre fremviser et enormt vareudvalg, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot rullegræs.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Det er især muligt ved de kendte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man læse byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger produkter fra diverse producenter, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af rullegræs online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og derfor har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte produkterne selv. Derved har man valget om at slippe for fragten, og ovenikøbet få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du handler rullegræs online på deres webshop.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Af den grund forventes det at du får endnu mere kyndig assistance fra personale som er specialister i lige præcis rullegræs.
De fleste webshops i små nicher producerer selv varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rullegræs silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til projektet, især ved vigtige projekter. Nogle byggeprojekter gør krav på mere end en person. Endvidere vil det være mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
2Du må aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være essentielt at du har det tilgængeligt idet du igangsætter byggeriet. Du må heller ikke glemme at påregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være rationelt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og bagefter undersøge ens udgift ved dem alle sammen.
4Måske kan det blive meningsfuldt at have de relevante byggematerialer handlet ind forinden du begynder håndværket. Du kan med fordel sammenfatte en punktforms liste som samler hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste tjekke hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
5Man kan indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man ifald renoveringen er godt for miljøet. Støtten betinges altså af at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
6Du bør overveje om du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at have assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at tage imod tilbud fra flere selskaber.
7For byggeprojekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Derfor kan du tit tjekke vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned når du lige er startet på dit ellers velplanlagte projekt.
8Der kommer næsten altid pludselige hovedpiner i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og herved kan det vise sig vigtigt at der er afsat god plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
9Der er utrolig mange guides og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til en masse udbytterig information, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
10Planlægning vil altid være metoden til succes med dit arbejde. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter agendaen.
11Du bør nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod mulige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især hvis du ikke køber professionel assistance.
12Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive vildt centralt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål vedrørende rullegræs

 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Rullegræs?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvor sent?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  En lang række online webshops tildeler i øjeblikket flere billige fragtformer til rullegræs. Den mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Metoden er jo særligt enkel, og mange gange også den mindst kostelige leveringstype.

  Du bør omvendt overveje at bestille varerne til levering til din adresse eller til når du er på job. Den viser sig for det meste en tak mindre billig, men ligeledes meget problemfri for rullegræs online. Den mest billige leveringstype er unægtelig at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på rullegræs er selvfølgelig ret så afgørende forudsat du absolut skal bruge produktet inden for få dage, og derfor er det altså afgørende at du ser den estimerede leveringsdato på rullegræs. En hel del webbutikker – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering på næste hverdag på de fleste varer online, men som imidlertid betinges af at du når at bestille forinden et konkret tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ekspederet forinden logistikpersonalet har fyraften.

  Nogle enkelte outlets på nettet lover levering uden gebyr på rullegræs online, men i mange tilfælde er det forudsat at du køber for et bestemt beløb. Som alternativ kunne du overveje den prisbilligste fragtløsning, hvilket ofte vil blive at få kørt produkterne til en pakkeshop.

  En masse netshops giver klik-og-hent hvor man bestiller billig rullegræs online men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne tilbyder blandt andet click-and-collect på rullegræs i følgende områder:

  Odder, Horsens, Farum, Viborg, Risskov, Holbæk, Nakskov, Kalundborg, Tilst, Brabrand, Glostrup, Hobro, Skive, Åbyhøj, Ølstykke, Vejle, Næstved, Tårnby, Frederikssund, Jyllinge, Frederikshavn, Sønderborg, Vanløse, Charlottenlund, Gladsaxe, Herlev, Slagelse, Helsingør, Kolding, Lyngby, Odense, Brønderslev, Ikast, Hjørring, Værløse, Aalborg, Birkerød, Nykøbing Falster, Nærum, Solrød Strand, Hedensted, Silkeborg, Brøndby, Greve, Herning, Søborg, Struer, Hørsholm, Rødovre, Ringsted, Nørresundby, Grenaa, Haslev, Skanderborg, Lystrup, Rudersdal, Holstebro, Vallensbæk, Rønne, Frederiksberg, Lillerød, Dragør, Stenløse, Fredericia, Frederiksværk, Thisted, Valby, Albertslund, Aarhus, Højbjerg, Virum, Allerød, Varde, Vordingborg, Ishøj, Kokkedal, Korsør, Haderslev, Esbjerg, Svendborg, Hillerød, Brønshøj, Roskilde, Randers, Køge, Aabenraa, Ballerup, Gentofte, Taastrup, Hedehusene, Nyborg, København, Middelfart, og Hvidovre, .

  Click-and-collect af rullegræs er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland).

  Når der ses på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere ofte søger efter for eksempel rullegræs online og rullegræs priser. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge efter eksempelvis rullegræs tilbud, billig rullegræs samt køb rullegræs, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark og Bygma.

  Bedste tilbud på rullegræs

  Det er jo usædvanlig uproblematisk for forbrugerne at sammenligne priser på billige rullegræs online på forskellige webshops, og til gengæld har mange online firmaer ikke kunne slippe for at stampe priserne på rullegræs en hel del, og i øvrigt tilbyde gratis levering.

  Men det kan alligevel vise sig fordelagtigt at sammenligne indtil flere e-shops efter tilbud og udsalg på rullegræs online forinden du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan og 10-4.

  Man må bare være opmærksom på, at når en internet webshop frembyder billige rullegræs online til en pris som er uforståeligt gunstig, kunne det ofte være et faresignal om en falsk online webshop. Kortbetalinger er dog omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket assisterer en imod uægte internet webshops.

  Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil betale prisen på rullegræs over tid. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som fx 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

  Ved indkig i tallene fremstår det markant, at folk som regel leder efter bl.a. køb rullegræs og billig rullegræs. Vi ser desuden jævnligt netshoppere søge for eksempel rullegræs priser, rullegræs tilbud og rullegræs online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: med blomster til indendørs til golfbaner til altan til greens til fodboldbaner til modelbaner til tag med mikrokløver til haver til skygge

  Varianter: plastik kunstigt ægte

  Mængder: 10 m2 50 m2 5 m2 100 m2 30 m2 20 m2 40 m2

  Levering: afhentning leveret hent selv

  Brands: Refsgaard Plantetorvet Amager Kronjysk Kingos LeopoldLindbjerg Danturf Prodana Volstrup Plantorama DLF

  Udforsk folks bedømmelser

  Trustpilot medfører de facto gunstige chancer for at tolke diverse tidligere køberes omtaler og herved er det godt, at du eksaminerer internet forhandlerens vurderinger inden du køber billige rullegræs online.

  Facebook forærer dig ligeledes egentlig ønskværdige chancer for at få kendskab til online firmaets popularitet. I øvrigt ses nogle online outlets hvor man kan publicere en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk køber billige rullegræs online hos en e-shop kunne de helt sikkert kigge på e-shoppens forretningsaftale, dog er det ofte ikke videre spændende, særligt med de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

  Alternativet kan være at finde ud af om internet butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være en garanti for at e-butikken følger gældende dansk lovgivning, foruden at internet firmaet nu og da besigtiges af fagfolk der mestrer reglerne på området.

  Desuden får du lejlighed til support, ifald du forvoldes besvær med din ordre på rullegræs. Herudover tilråder vi at du er obs på de elementære regler der kan influere på købet af rullegræs online, for eksempel hvilken returneringsret forretningen har.

  Her er det virkelig afgørende, at man permanent sikrer sin faktura, så man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af rullegræs, ligegyldig om man har handlet fra 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

  Helle Jensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Per gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Michael Knudsen gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Marianne Nielsen gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  9 gode råd til når du køber online
  1Vi slår generelt et slag for at efterse om internet selskabet er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være et fingerpeg om at online butikken accepterer de officielle regler, udover at den undertiden tilses af eksperter der har ekspertise inden for lovgivningen. Før folk shopper billige rullegræs i en online webshop kan de altid kigge på forhandlerens vilkår.
  2Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af et regelsæt, hvilket bistår køberen imod uærlige forretninger på nettet. Som en anden løsning bør du bruge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage beløbet over tid.
  3Fragtperioden er ualmindeligt relevant forudsat vi står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det skam essentielt at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt på rullegræs. En række butikker på nettet tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af shoppens produkter, men husk at det beroer på at handlen laves inden et konkret tidspunkt.
  4Før nogen shopper billige rullegræs i en online forretning bør man i princippet bese forhandlerens handelsvilkår, det er dog ofte ikke særlig sjovt. I øvrigt tilrådes det at køberen er vaks omkring de mest basale regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige rullegræs online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online virksomheden bruger.
  5Nogle få shops på nettet lover billig fragt på rullegræs, men tit stiller det krav om at du handler for en konkret pris. Som alternativ skal man beslutte sig for den billigste form for fragt, hvilket typisk vil være at få leveret dine varer til en pakkeshop. Metoden viser sig beklageligvis til gengæld ualmindeligt smart. Den billigste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
  6Mange internet virksomheder foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmuligheder til rullegræs. En af de mest populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine nye varer når det passer dig bedst. Denne er jo vældig hensigtsmæssig, og ofte tillige den billigste fragtløsning.
  7Trustpilot bringer dig tilpas solide løsninger til at vurdere adskillige eksisterende forbrugeres bedømmelser og derved er det smart, at du tolker internet virksomhedens bedømmelser forinden du bestiller billige rullegræs online. Facebook fører til desuden en lang række fortræffelige løsninger til at få indtryk af internet firmaets kundefokus.
  8Det har vist sig at være ualmindeligt ukompliceret for købere at finde information om priser online på billige rullegræs hos flere online shops, og så tilbyder en hel del online shops fragt uden betaling. Det kan dog stadigvæk være lønsomt at sammenholde forskellige forretninger på nettet efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, så du er sikret at skaffe sig den laveste pris.
  9Den mindst kostelige fragttype er uden tvivl at du selv henter pakken, men det står og falder med at du er nærved internet webshoppens lager. Den løsning til levering er selvfølgelig vældig afgørende såfremt man mangler rullegræs lige om lidt. Alternativt så lover nogle enkelte e-handler i Danmark levering uden betaling, men for det meste stiller det krav om at man køber for et præcist beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk