Eltronic-ws.dk

Singels sten pristjek

Er du på udkig efter singels sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg singels sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 1000 kg 1 ton 800 kg 500 kg 10 kg 500 liter 20 kg 25 kg 15 kg 25 kg 1 m3

Levering: i sække i bigbag i poser løst leveret vognlæs hent selv trailer afhentning i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er især en mulighed ved de gængse byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, udover blot singels sten.
For en del er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring singels sten.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i prisen på billige singels sten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder de bedste priser, imens øvrige vil have kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og herigennem har de fleste mulighed for at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Af den grund kan du overveje at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre udbyder varer fra diverse specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af singels sten online.
De store byggekæder er populære og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, som tit er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at bestille singels sten online hos dem.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online får du et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er specialister i deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Ergo bør du modtage ekstra kyndig sparring fra personale der er specialister i lige præcis singels sten.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

singels sten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

singels sten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vurderes om du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for skal investere i assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Når du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at tage imod tilbud fra diverse leverandører.
2Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
3Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være fornuftigt at have det til disposition når du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at inkludere disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
4Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have de presserende materialer handlet ind i god tid før du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som indeholder alt hvad du skal bruge, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
5Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud forudsætter altså at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
6I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig usandsynligt essentielt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Planlægning vedbliver at være vejen til succes med dit arbejde. Du må udarbejde en struktureret arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din plan.
8Der viser sig jævnligt ubelejlige udfordringer når det gælder krævende projekter, og derfor vil det være væsentligt at der afsættes rimelig plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
9Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund bør du hyppigt tage notits af prognosen for vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at regne når du lige er startet på dit vigtige byggeprojekt.
10Ofte vil det være fundamentalt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive en fordel at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kan undersøge ens udgift ved dem en ad gangen.
11Det kan overvejes at indhente hjælp til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af store byggeprocesser. Store projekter kræver flere end en enkelt person. Ydermere er det bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
12Der er en hel række instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder ekstremt meget brugbar oplysning, navnligt når du skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål vedrørende singels sten

 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvad koster singels sten?
 • Hvad er singels sten?
 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Størstedelen af internet handler foreslår nu til dags en lang række forskellige billige fragtmetoder til singels sten. Det mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig særdeles let, og ofte tillige den billigste metode til levering.

  Du burde alternativt forsøge at bestille levering til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er gennemsnitligt en lille smule mere omkostningsfuld, men endvidere yderst nem ved køb af singels sten online. Den prisbilligste leveringsversion er dog at hente pakken selv, som desværre forudsætter at du lever i kort afstand af online virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragttiden på singels sten er naturligvis virkelig væsentlig ifald vi behøver din pakke fluks, og derfor er det selvfølgelig afgørende at vi efterser den anslåede leveringsdato for singels sten. Adskillige online virksomheder – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag fragt på masser af produkter online, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at du bestiller forud for et fastsat tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få varen sendt afsted forud for at personalet holder fyraften.

  En række online outlets tilbyder portofri fragt på singels sten online, men i reglen påkræves det at man handler for en konkret pris. Alternativt må man overveje den mest prisbevidste leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

  En del netbutikker giver afhentning hvor du køber billig singels sten hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. De tildeler bl.a. afhentning af singels sten i disse områder:

  Hørsholm, Holstebro, Hedensted, Glostrup, Nykøbing Falster, Hvidovre, Odense, Viborg, Svendborg, Valby, Vanløse, Hedehusene, Allerød, Brabrand, Værløse, Rødovre, Brønderslev, Køge, Jyllinge, Tårnby, Skive, Lystrup, Rønne, Rudersdal, Aalborg, Hjørring, Ballerup, Hobro, Risskov, Hillerød, Helsingør, Nørresundby, Struer, Lyngby, Vejle, Gladsaxe, Holbæk, Herning, Middelfart, Fredericia, Greve, Taastrup, Tilst, Næstved, Ikast, Virum, Søborg, Roskilde, Gentofte, Nyborg, Skanderborg, Solrød Strand, Kalundborg, Frederikssund, Kokkedal, Esbjerg, Albertslund, Haderslev, Dragør, Herlev, Birkerød, Aarhus, Frederikshavn, Haslev, Horsens, Lillerød, Aabenraa, Korsør, Ølstykke, Brønshøj, Randers, Brøndby, Stenløse, Charlottenlund, Ishøj, København, Frederiksværk, Nakskov, Højbjerg, Vallensbæk, Åbyhøj, Slagelse, Nærum, Silkeborg, Ringsted, Sønderborg, Thisted, Farum, Varde, Vordingborg, Grenaa, Kolding, Odder, og Frederiksberg, .

  Click-and-collect ift. singels sten er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Falster, Midtsjælland).

  Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk mange gange leder efter for eksempel singels sten priser og singels sten online. Vi ser derudover tit folk kigge efter for eksempel køb singels sten, singels sten tilbud samt billig singels sten, plus de kendte byggekæder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Få den bedste pris på singels sten

  Det er i dag ultra smertefrit for alle og enhver at lave prissammenligning på billige singels sten online i blandt forskellige e-firmaer, og herved har mange online forhandlere ikke kunne lade være med at stampe prisen på singels sten helt i bund, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

  Det kan dog trods alt være rentabelt at undersøge nogle enkelte webbutikker efter rabatter og tilbud på singels sten online forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikret at opnå den mest billige pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

  Du skal trods alt huske på, at i tilfælde af at en internet virksomhed udlover billige singels sten online på tilbud til en tilbudspris som er ubegribelig billig, så bør det undertiden være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis en del af en foranstaltning, som støtter os imod falske internet shops.

  Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage beløbet til singels sten over tid. Dette tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som fx Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Ved kig i tallene står det markant, at netshoppere jævnligt søger blandt andet singels sten tilbud og singels sten online. Vi ser derudover ofte folk lede efter bl.a. billig singels sten, singels sten priser og køb singels sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 liter 15 kg 25 kg 25 kg 1 m3 500 kg 1 ton 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 20 kg 1000 kg 800 kg

  Levering: i sække hent selv i løs vægt afhentning i bigbag løst leveret trailer vognlæs i poser

  Tjek folks betragtninger

  Trustpilot medfører altid stabile løsninger til at verificere en længere række eksisterende brugeres evalueringer og af den grund er det smart, at du kigger nærmere på online shoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige singels sten online.

  Facebook præsterer for øvrigt immervæk pæne metoder til at få en idé om internet forhandlerens troværdighed. Herinde er der mange butikker på nettet som giver folk mulighed for at meddele en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Før nogen shopper billige singels sten online i en e-shop burde de reelt læse forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig sjovt, særligt ved de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Bauhaus.

  En anden valgmulighed kunne være at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være en sikring om at e-forretningen anerkender de officielle danske regler, og at online virksomheden jævnligt vurderes af fagfolk som forstår de gældende vilkår.

  Dette er desuden din lejlighed til bistand, såfremt du forvoldes problemer i forbindelse med dit indkøb af singels sten. For øvrigt anbefales det at kunden er obs på de mest vitale regler der kan have indvirkning på bestillingen af singels sten online, som fx den bytteret internet butikken anvender.

  I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadigvæk sikrer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid kan bevise sit køb af singels sten, uagtet om man handler fra Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller Bygma.

  Kirsten T gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Inge gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Hanne L gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Anna A gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  9 gode råd til din online shopping
  1Det er jo efterhånden usædvanlig let gængeligt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige singels sten hos diverse online webshops, og ergo lover mange online varehuse fragt uden beregning. Det kan dog til hver en tid være lønsomt at prøve nogle netbutikker efter billige priser inden du shopper, så du er garanteret at antage den billigste pris.
  2Trustpilot tilbyder altid fremragende løsninger til at kortlægge flere tidligere konsumenters bedømmelser og herved kan det være til hjælp, at du verificerer internet selskabets ratings forud for at du køber billige singels sten online. Facebook genererer tilsvarende forholdsvis gode chancer for at få et kig ind i online forhandlerens popularitet.
  3Inden nogen bestiller billige singels sten hos en shop på nettet kunne de ideelt set gennemløbe netshoppens handelsbetingelser, det er dog typisk ikke specielt ophidsende. Ligeså støtter vi at kunden er på vagt for de grundlæggende betingelser der indvirker på shopping af billige singels sten online, for eksempel den returret internet selskabet lover.
  4En hel del forretninger på nettet frembyder gratis levering på singels sten, men undertiden er det under forudsætning af at der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt kunne man overveje den mest betalelige leveringstype, hvilket tit er at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted. Løsningen viser sig en gang i mellem endda super simpel. Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
  5En stor portion online selskaber giver nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for fragt til singels sten. Førstevalget hos mange er i dag udleveringssteder, som gør det muligt at hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo meget uproblematisk, samt oftest desuden den mest letkøbte leveringsmulighed.
  6Den prisbilligste løsning til levering vil til enhver tid være selv at hente pakken, men det kræver at du er nærved internet firmaets adresse. Den leveringsudgave er naturligvis ultra vigtig ifald vi behøver singels sten om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en hel del internet forretninger levering uden betaling, men undertiden kun såfremt der indkøbes for et konkret beløb.
  7Vi foreslår generelt at finde ud af om webbutikken er støttet af e-mærket, da det er et bevis på at online webshoppen understøtter dansk lovgivning, foruden at e-firmaet af og til revurderes af fagfolk som er meget bekendte med de gældende vilkår. Inden folk handler billige singels sten i en internet butik behøver man reelt sætte sig ind i butikkens betingelser.
  8Antal dages levering er ret så relevant i tilfælde af at vi absolut skal bruge produkterne lige om lidt, så derfor er det rigtig relevant at vi efterser leveringstidspunktet på singels sten. En masse outlets på nettet frembyder billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at handlen laves tidligere end et konkret klokkeslæt.
  9Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, der skærmer folk overfor svindlende internet virksomheder. Alternativt burde du benytte et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at klare betalingen ude i fremtiden.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk