Eltronic-ws.dk

Småsten pristjek

Er du på udkig efter småsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg småsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pynt til haven til indkørsel til bede til gravsted til gulve

Mængder: 500 kg 10 kg 1000 kg 800 kg 500 liter 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 25 kg 20 kg 15 kg

Levering: afhentning trailer i sække løst leveret i løs vægt vognlæs i poser hent selv i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Der vil være forskel på prisen på billige småsten fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør overveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare småsten.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos en webshop, som kan give sparring og vejledning omkring småsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og derigennem har folk adgang til at handle online og hente varerne selv. Af den grund kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, og tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af småsten online.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Altså kan du forvente ekstremt begavet rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i netop småsten.
Diverse specialiserede netbutikker er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få gode tilbud.
De fleste webshops i små nicher er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille småsten online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

småsten silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det bør være sundt at kortlægge samtlige udgifter, og dernæst gennemgå udgiften ved dem én og én.
2Ved byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Således kan du ofte tage notits af udsigten ift. vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så det ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde dit krævende byggeprojekt.
3Man må ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Det er fordelagtigt at du har grejet til disposition når du går løs med arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet.
4Planlægning vil altid være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at liste en klar køreplan, der dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af handlingsplanen.
5Forinden du påbegynder byggeriet må det være usandsynligt værdifuldt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Der ligger et bredt udvalg af guides og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er anvendeligt med rigelig nyttig info, specielt når man kigger på engelsk.
7Husk at overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Når du vil benytte assistance fra en professionel vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra diverse foretagender.
8Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige projekter. Enkelte opgaver bør udføres af flere personer. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
9Der kommer typisk uforudsete problemer når det kommer til større opgaver, og på grund af det vil det være meningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, med formålet om at man kan være ubekymret om at komme i mål.
10Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning herunder hjelm og sko som hjælp med henblik på potentielle uheld. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
11Det viser sig væsentligt at have alle byggematerialer klar forud for at du tager fat på dit arbejde. Du kunne nedskrive en simpel indkøbsliste som samler de materialer som er nødvendige, og som det næste granske materialerne, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
12I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til ombygninger. Det får man såfremt projektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål til småsten

 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvor købes småsten online?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvad er småsten?
 • Hvilken form for fragt er bedst?

  En række online forretninger foreslår i dag en række forskellige billige former for levering til småsten. En af de mest moderne er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Leveringstypen er nemlig ret simpel, samt i mange tilfælde ydermere den mest betalelige leveringsform.

  Du kunne på samme måde prøve at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Leveringstypen viser sig jævnligt en lille smule dyrere, men derudover særligt ukompliceret for småsten online. Den billigste leveringsform vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragttiden på småsten kan være ekstremt relevant såfremt vi har brug for pakken øjeblikkeligt, og af den grund er det fuldkommen relevant at man gransker den anslåede leveringsdato på småsten. En hel del internet virksomheder – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, men husk at det påkræver at bestillingen laves før et bestemt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen skippet afsted forud for at pakkemedarbejderne har fri.

  Flere e-forhandlere yder levering uden omkostninger på småsten online, men ofte påkræves det at der aftages for en bestemt sum. I øvrigt bør du tage den mest prisbevidste leveringsmodel, der i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

  Store kæder frembyder click-and-collect hvor man køber billig småsten online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene yder bl.a. afhentning af småsten i disse områder:

  Herlev, Frederikssund, Aarhus, Herning, Frederiksværk, Hjørring, Nørresundby, Gentofte, Nykøbing Falster, Allerød, Kalundborg, Helsingør, Silkeborg, Holbæk, Hobro, Ishøj, Valby, Lystrup, Albertslund, Værløse, Aabenraa, Holstebro, Skanderborg, Dragør, Brønshøj, Hvidovre, Køge, Vanløse, Thisted, Virum, Hedensted, Hørsholm, Ølstykke, Svendborg, Varde, Brabrand, Glostrup, Grenaa, Aalborg, Vallensbæk, Rønne, Hedehusene, Haslev, Slagelse, Solrød Strand, Skive, Hillerød, Odder, Greve, Nyborg, Lillerød, Viborg, Nærum, Gladsaxe, Lyngby, Middelfart, Frederikshavn, Ikast, Haderslev, Taastrup, Esbjerg, Næstved, Odense, Farum, Vordingborg, Højbjerg, Fredericia, Brønderslev, Randers, Nakskov, Charlottenlund, Tårnby, Sønderborg, København, Ringsted, Roskilde, Korsør, Frederiksberg, Ballerup, Åbyhøj, Brøndby, Kokkedal, Horsens, Struer, Søborg, Stenløse, Vejle, Kolding, Rødovre, Tilst, Jyllinge, Rudersdal, Risskov, og Birkerød, .

  Afhentning af småsten er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Falster).

  Når der ses på søgedata står det klart, at online shoppere typisk søger efter fx småsten online og køb småsten. Man ser desuden ofte online shoppere lede efter fx billig småsten, småsten priser og småsten tilbud, plus de kendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

  Spar penge på småsten

  Det har vist sig at være temmelig let for folk at finde de bedste priser på billige småsten online på forskellige e-handler, og til gengæld har adskillige shops på nettet ikke kunne slippe for at formindske prisniveauet på småsten en hel del, og derudover yde portofri levering.

  Det kan dog imidlertid blive smart at eftergå nogle enkelte webshops efter tilbud på småsten online inden du handler, så man er velinformeret til at antage den bedste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

  Du må blot ikke overse, at hvis en internet forhandler forhandler billige småsten online til salg for en pris som virker umådelig letkøbt, så bør det tit være et faresignal om en uægte online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald dækket ind under et regulativ, der skærmer folk imod fup netshops.

  Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du agter at honorere betalingen af småsten af flere omgange. Dette foreslåes normalt ved online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet billig småsten og småsten priser. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis småsten tilbud, køb småsten samt småsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven til gulve til gravsted til pynt til bede

  Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 500 liter 25 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1 m3 20 kg 10 kg 1 ton 1000 kg 500 kg

  Levering: i bigbag i løs vægt afhentning vognlæs løst leveret trailer i poser hent selv i sække

  Læs tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot byder på flere troværdige muligheder for at gennemsøge en hel del tidligere konsumenters bedømmelser og herved støtter vi, at du gennemsøger internet virksomhedens kritik forinden du bestiller billige småsten online.

  Facebook leverer tilsvarende sådan set belejlige genveje til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed. Desuden ser vi nogle internet shops som giver folk mulighed for at forfatte en vurdering af virksomhedens service, som også bør udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk shopper billige småsten online hos en e-butik kunne man faktisk løbe igennem forhandlerens handelsbetingelser, det er dog ofte et omfattende arbejde, særligt hos de store byggekæder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et andet forslag kunne måske være at granske hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, hvilket skulle være en indikation om at e-shoppen adlyder de officielle danske regler, samt at e-handlen nu og da revideres af fagfolk som mestrer vedtægterne på området.

  Dette er en god lejlighed til opbakning, ifald du skulle få problemstillinger som følge af dit køb af småsten. I øvrigt er det at foretrække at man er opmærksom på de mest aktuelle forhold der har betydning for bestillingen af småsten online, f.eks. hvilken byttepolitik netshoppen tilsikrer.

  I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man altid gemmer sin ordrekvittering, således man fremadrettet kan bevise bestillingen af småsten, uanset om man køber ved Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Silvan.

  Anders Christiansen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Søren Knudsen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Jesper U gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Pia Madsen gav 4 stjerner

  Hurtigt og let

  9 gode råd til når du køber online
  1Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, da det er en sikring om at netshoppen respekterer de danske regler, og at internet webshoppen ofte kontrolleres af fagmænd der er inde i de gældende bestemmelser. Forud for at folk handler billige småsten hos en online forretning bør de på en vis måde studere netbutikkens betingelser.
  2Indtil flere online shops sikrer gratis levering på småsten, men for det meste forudsætter det at man køber for et konkret beløb. I øvrigt bør du gribe den mest betalelige leveringsform, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden er en gang i mellem samtidig vældig ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
  3Trustpilot yder nogle gunstige muligheder for at gennemstøve diverse aktuelle kunders bedømmelser og af den grund anbefales det, at du analyserer online butikkens kritik inden du bestiller billige småsten online. Facebook tilbyder dig ydermere temmelig pålidelige løsninger til at få indtryk af webshoppens popularitet.
  4Den prisbilligste leveringsversion vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, som dog står og falder med at du bor med kort afstand til e-handlens bopæl. Den type af levering er naturligvis rigtig udslagsgivende hvis vi behøver småsten nu og her. Alternativt så yder nogle enkelte netbutikker portofri levering, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du aftager for en fastsat sum.
  5Fragttiden kan i nogle tilfælde være ultra essentiel ifald man står og skal bruge produkterne om få sekunder, og af den grund er det faktisk vigtigt at man ser nærmere på den forventede leveringsdato på småsten. Adskillige e-firmaer i Danmark reklamerer med billig 1 dags levering på en række af deres varenumre, hvilket er underforstået at transaktionen realiseres forud for et fastslået tidspunkt.
  6Forinden nogen køber billige småsten i en internet webshop kunne de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsbetingelser, dog er det naturligvis ikke særlig morsomt. Ligeså slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de mest relevante reglementer der har indvirkning på købet af billige småsten online, som fx den returret e-butikken har.
  7Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i en lov, hvilket redder dig imod falske e-butikker. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere regningen over et længere tidsrum.
  8Det har vist sig at være super simpelt for os alle at søge sig frem til priser online på billige småsten fra flere online firmaer, og af den grund frembyder de fleste online shops gratis fragt. Dog kan det trods alt vise sig profitabelt at prøve nogle få online forhandlere efter billige priser inden du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at få fat i den laveste pris.
  9Mange forhandlere på nettet yder nu diverse billige muligheder for levering til småsten. En yndling er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Fragtmetoden er jo særdeles fremkommelig, og desuden også den mest letkøbte leveringsmulighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk