Eltronic-ws.dk

Søsten pristjek

Er du på udkig efter søsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg søsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: runde blå små gule sorte hvide fritlagte

Mængder: 25 kg 500 liter 800 kg 1 kubikmeter 1 ton 25 kg 10 kg 20 kg 1000 kg 1 m3 500 kg 15 kg 15 kg

Levering: i poser trailer afhentning i løs vægt vognlæs hent selv i bigbag i sække løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare søsten.
Der vil være forskel på prisen på billige søsten fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode tilbud, og øvrige giver faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
For mange er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge en webshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af søsten.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt hos de udbredte byggekæder.
Du skal kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du tjekke webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder forhandler produkter fra flere nichebutikker, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af søsten online.
De store byggecentre er folkekære og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre findes i det meste af landet, og derved har man adgang til at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Derigennem kan man slippe for leveringsomkostningen, og endda få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du køber søsten online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få lavere priser.
Alverdens nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem bør du forvente ekstremt indsigtsfuld sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis søsten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af mere end 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af over 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et budget for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det kan være en god idé at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan undersøge prisen på dem slavisk.
2Det kan overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må skaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du henter assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at tage imod en pris fra flere entreprenører.
3Forud for at du indleder byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
4Der kommer ofte ubelejlige bump på vejen ved større projekter, og følgelig kan det vise sig af stor betydning at der er afsat rimelig tid i arbejdsplanen, som gør at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
5Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beklædning som sikkerhedshjelm som skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
6Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed såfremt det er vigtige projekter. Nogle byggerier gør krav på mere end en person. Derudover vil det blive mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
7Ved projekter udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Derfor må du ofte holde øje med vejrmeldingerne i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med det svære projekt.
8Man vil ikke mangle værktøj. Typisk vil det vise sig strategisk at have grejet klar til brug inden du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover godt at medregne de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
9Der er en hel del hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube er kilde til rigelig brugbar information, ikke mindst såfremt man kigger på engelsk.
10Husk at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er miljøvenligt. Tilskudet kræver med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
11Forberedelse viser sig som nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør have en klar strategi, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du laver din strategi.
12Det er af stor betydning at have de relevante materialer disponible på forhånd inden du starter dit byggeprojekt. Du kan med fordel udfærdige en simpel liste med de materialer der skal bruges, og så eftergå punkterne, så du er sikker på at alt er klar.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål angående søsten

 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvad er søsten?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  En hel del butikker på nettet tilbyder nu om stunder flere billige former for fragt til søsten. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente din ordre når det passer dig. Fragtmuligheden er jo virkelig overkommelig, samt oftest tilmed den mindst kostelige metode til levering.

  Du kan alternativt beslutte dig for at vælge at få udbragt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er jævnligt et hak dyrere, men ligeledes rigtig let gængelig med søsten online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter pakken, som dog afhænger af at du lever i nærheden af online webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på søsten er selvfølgelig ualmindeligt væsentlig såfremt du har behov for ordren inden for kort tid, så i det øjemed er det i sandhed fornuftigt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved søsten. Flere internet selskaber – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, men glem ikke at det betinges af at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen på posthuset forud for at de lageransatte har fyraften.

  Visse online varehuse frembyder levering uden beregning på søsten online, men typisk er det så nødvendigt at man køber for en fastsat sum. Alternativt bør du udse dig den prisbilligste leveringsform, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

  En stor portion webshops tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig søsten hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på søsten i følgende byer:

  Køge, Esbjerg, Vallensbæk, Hobro, Tårnby, Silkeborg, Farum, Hvidovre, Brøndby, Aarhus, Charlottenlund, Holstebro, Roskilde, København, Værløse, Skive, Hedehusene, Brabrand, Helsingør, Virum, Højbjerg, Svendborg, Jyllinge, Odense, Hørsholm, Skanderborg, Kokkedal, Nærum, Gladsaxe, Vordingborg, Hjørring, Randers, Aalborg, Birkerød, Fredericia, Risskov, Brønshøj, Vanløse, Hedensted, Stenløse, Ølstykke, Haderslev, Albertslund, Hillerød, Frederiksberg, Varde, Kalundborg, Ikast, Solrød Strand, Brønderslev, Korsør, Herning, Lystrup, Horsens, Nørresundby, Dragør, Vejle, Aabenraa, Allerød, Grenaa, Odder, Valby, Ballerup, Nykøbing Falster, Holbæk, Nakskov, Thisted, Haslev, Ringsted, Greve, Rudersdal, Frederikssund, Glostrup, Kolding, Taastrup, Viborg, Søborg, Nyborg, Næstved, Lillerød, Ishøj, Åbyhøj, Tilst, Struer, Rønne, Frederikshavn, Sønderborg, Lyngby, Herlev, Frederiksværk, Slagelse, Middelfart, Rødovre, og Gentofte, .

  Afhentning ift. søsten er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter fx køb søsten og søsten priser. Foruden dette ser man som regel internet shoppere efterspørge fx søsten online, billig søsten samt søsten tilbud, plus de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

  Bedste tilbud på søsten

  Det er i dag usædvanlig nemt for alle at kigge efter tilbud på billige søsten online hos forskellige internet virksomheder, og herved har masser af online selskaber set sig tvunget til at nedbringe prisniveauet på søsten helt i bund, og ydermere garantere levering uden beregning.

  Det kan ikke desto mindre være fordelagtigt at efterprøve nogle webshops efter tilbud og rabatter på søsten online forinden du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bygma.

  Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en internet webshop frembyder billige søsten online til salg for en pris som anses for ubegribelig billig, bør det undertiden være et karakteristika der viser en uægte online forretning. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en bestemmelse, hvilket værner os imod uærlige internet virksomheder.

  Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale beløbet til søsten over en længere periode. Det foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Når man ser på tendenserne står det klart, at internetbrugere som regel leder efter for eksempel billig søsten og søsten priser. Man ser desuden ofte online shoppere kigge efter bl.a. køb søsten, søsten tilbud og søsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: blå sorte små hvide runde gule fritlagte

  Mængder: 500 liter 15 kg 1 m3 1 ton 800 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 500 kg 20 kg 25 kg 15 kg 10 kg

  Levering: i sække i poser trailer vognlæs i bigbag hent selv løst leveret i løs vægt afhentning

  Udforsk tidligere kunders meninger

  Trustpilot leverer ganske solide muligheder for at dechifrere adskillige andre køberes reflektioner og herved er det prisværdigt, at du udforsker internet butikkens ratings inden du lægger din bestilling på billige søsten online.

  Facebook byder på lignende stort set fordelagtige metoder til at få indblik i netshoppens pålidelighed. Herinde er der nogle internet foretagender som giver folk mulighed for at udforme en vurdering af virksomhedens service, som på samme måde må drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forinden folk bestiller billige søsten online på en webshop kunne man de facto have øje for dens handelsbetingelser, men det er normalt ikke videre interessant, specielt med de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et andet forslag kunne derfor være at tjekke hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, siden det længe har været en erklæring om at e-firmaet føjer de gældende danske regler, tillige med at e-firmaet lejlighedsvis besigtiges af specialister som har indsigt i vedtægterne på området.

  Det giver dig chance for assistance, når du møder problemstillinger som følge af din shopping med søsten. Ydermere tilråder vi at køber er på vagt for de mest centrale forhold i forbindelse med bestillingen af søsten online, som for eksempel hvilken returneringsret e-forretningen tilbyder.

  I relation til det er det også essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin faktura, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af søsten, uagtet om man bestiller hos Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

  Ole Sørensen gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Helle V gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  Mette gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Hans gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  9 tips til din online shopping
  1Vi foreslår generelt at granske hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er et fingerpeg om at internet shoppen forstår de danske love, udover at internet forretningen af og til kigges til af eksperter som kender bestemmelserne på området. Før folk handler billige søsten på en netshop behøver de i og for sig gennemlæse virksomhedens handelsaftale.
  2Leveringsdygtigheden er ekstremt central når du har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, og herved er det i sandhed vigtigt at vi checker den anslåede leveringsdato ved søsten. Masser af internet butikker reklamerer med billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, men vær vagtsom da det antager at bestillingen gennemføres inden et bestemt tidspunkt.
  3Forinden folk køber billige søsten i en shop på nettet behøver de egentlig sætte sig ind i webbutikkens betingelser, dog er det for det meste ikke videre interessant. Foruden dette er det prisværdigt at kunden er sat ind i de grundlæggende bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige søsten online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-shoppen har.
  4Den billigste slags levering er dog at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig nær netbutikkens arbejdslager. Den leveringsmåde er jo virkelig essentiel såfremt du har behov for søsten straks. Alternativt så garanterer nogle e-firmaer levering uden omkostninger, men i reglen kun hvis du bestiller for en konkret sum.
  5Nogle enkelte e-firmaer yder portofri fragt på søsten, men undertiden er det betinget af at du køber for en bestemt sum. Alternativt må du tage den mindst kostelige fragtmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Denne er en gang i mellem til gengæld rigtig let gængelig. Den mest betalelige løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
  6Det er jo usædvanlig fleksibelt for folk at finde de laveste priser online på billige søsten i blandt diverse internet webshops, og ergo garanterer mange online webshops fragt uden betaling. Til gengæld kan det immervæk være gavnligt at tjekke diverse internet firmaer efter tilbud og rabat før du bestiller, sådan at man er skudsikker på at få den bedste pris.
  7Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en anordning, som skærmer dig overfor svindlende internet outlets. Alternativt bør du vælge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du vil betale omkostningerne senere.
  8Adskillige e-butikker tildeler efterhånden en hel del forskellige billige leveringstyper til søsten. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig særdeles overkommelig, og typisk ydermere den mindst kostelige leveringsmetode.
  9Trustpilot fører til nogenlunde gavnlige chancer for at evaluere en hel del tidligere brugeres iagttagelser og herved rekommanderer vi, at du eksaminerer e-forhandlerens bedømmelser forinden du shopper billige søsten online. Facebook frembringer derudover nogle ønskværdige chancer for at få indblik i webbutikkens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk