Eltronic-ws.dk

Spagnum pristjek

Er du på udkig efter spagnum? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 5.400 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 5.400 liter for kun 2.195 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 5.400 liter spagnum inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.195 kr.Sække med 300 literKøb
2.426 kr.Sække med 6.000 literKøb
2.759 kr.Sække med 250 literKøb
2.959 kr.Sække med 6.000 literKøb
3.239 kr.Sække med 4.000 literKøb
3.329 kr.Sække med 150 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.604 kr.Poser med 80 literKøb
3.900 kr.Poser med 60 literKøb
4.136 kr.Sække med 2.000 literKøb
4.491 kr.Sække med 3.000 literKøb
4.718 kr.Poser med 40 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
9.385 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 5.400 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: surbundshed køer roser hønd køkkenhave bambus højbed krydderurter hortensia drivhus hæk græsplæne heste bøgehæk akvarie kartofler

Varianter: gødet grov fin ugødet

Mængder: 80 liter 300 liter 400 liter 500 liter 1 m3 1000 liter 200 liter 3000 liter 50 liter 2000 liter

Levering: i sække afhentning løst leveret i løs vægt hent selv trailer i poser i bigbag vognlæs

Brands: Champost Pindstrup Park Danmuld GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan du bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få råd og vejledning til valg af spagnum.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er navnligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige spagnum fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod nogle giver et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse firmaets betingelser.
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot spagnum.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og hermed har man chancen for at bestille online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at undvære fragtgebyret, samt sågar hente produkterne lige nu.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af spagnum online.
De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, som medvirker til øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille spagnum online på deres hjemmeside.
Alverdens webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på nicheforretningerne online får du en lavere pris.
Mange nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Af den grund er det forventeligt at du får super kyndig service fra folk der er specialister i netop spagnum.
De 10 største byggemarkeder
spagnum bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

spagnum harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

spagnum jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

spagnum silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forberedelse vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der laves på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter oversigten.
2Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm som sikring mod mulige risici. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især når du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
3Husk at du kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det fås såfremt byggeriet er energi- og miljøvenligt. Det forudsætter altså at projektet har en positiv effekt på naturen.
4Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Hvis du anskaffer assistance fra en professionel anbefales det at notere tilbud fra diverse entreprenører.
5Der præsenterer sig uden tvivl utidige bump på vejen i forbindelse med svære byggeprojekter, og altså kan det være værdifuldt at der afsættes rigeligt med plads i planen, som bidrager til at man er tryg ved at man når det til siden.
6Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et regnskab for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er sundt at gennemgå alle poster, og dernæst gennemgå udgiften ved hver enkelt.
7Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor kan du hyppigt tjekke vejrprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
8Du har adgang til ekstremt mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med betydelige mængder anvendelig viden, navnligt hvis man leder på engelsk.
9Det kan blive af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer parat forinden du tager fat på arbejdet. Du kan med fordel nedskrive en enkel indkøbsliste med alt som er nødvendige, og efterfølgende efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
10Det bør overvejes at få hjælp til projektet, navnlig såfremt det er krævende byggeprojekter. Større ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Ydermere må det blive hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Forud for at du indleder byggeriet kan det vise sig vildt afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Man skal på ingen måde undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at have det til rådighed idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge disse udgifter i det økonomiske overblik.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er temmelig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Populære spørgsmål hvad angår spagnum

 • Hvad bruges gødet spagnum til?
 • Hvor meget spagnum til hortensia?
 • Hvad koster spagnum?
 • Hvor kommer spagnum fra?
 • Hvor meget spagnum til rhododendron?
 • Rhododendron spagnum hvornår?
 • Hvad består spagnum af?
 • Hvad betyder spagnum?
 • Hvordan bruges spagnum?
 • Hvad bruges spagnum til?
 • Hvad vejer 80 liter spagnum?
 • Hvordan laver man spagnum?
 • Hvad vejer 1m3 spagnum?
 • Hvad er spagnum?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  Adskillige e-shops tildeler på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmåder til spagnum. En af de mest moderne er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente de bestilte varer når der er mulighed for det. Denne er jo ultra gnidningsløs, og i mange tilfælde endda den prisbilligste leveringsmetode.

  Du burde omvendt udse dig at vælge afsending til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Løsningen viser sig almindeligvis et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld temmelig overkommelig med spagnum online. Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du opholder dig i kort afstand af online shoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Antal dages levering på spagnum kan vise sig at være super central hvis vi mangler din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det utvivlsomt vigtigt at vi ser det anslåede leveringstidspunkt for spagnum. Mange webbutikker – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på deres primære varer online, men som imidlertid stiller krav om at du når at bestille før et angivent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer pakket inden personalet har fri.

  En hel del online butikker byder på gratis fragt på spagnum online, men undertiden stiller det krav om at der indkøbes for et bestemt beløb. Desuden skulle man udse dig den billigste fragtmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

  En lang række netbutikker udlover klik-og-hent hvor man handler billig spagnum derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og Silvan. De giver for eksempel klik-og-hent på spagnum i disse byer:

  Albertslund, Lyngby, Jyllinge, Valby, Haslev, Vordingborg, Greve, Nakskov, Holstebro, Rødovre, Nørresundby, Gentofte, Lillerød, Hedehusene, Brøndby, Glostrup, Gladsaxe, Ishøj, Ikast, Nærum, Køge, Kokkedal, Kolding, Hedensted, Odder, Brønderslev, Stenløse, Rønne, Solrød Strand, Grenaa, Frederikshavn, Aarhus, Vejle, Allerød, Esbjerg, Varde, Silkeborg, Hjørring, Nykøbing Falster, Hvidovre, Herlev, Charlottenlund, Viborg, Hørsholm, Ølstykke, Fredericia, Søborg, Herning, Brabrand, Roskilde, København, Virum, Frederiksværk, Slagelse, Haderslev, Skive, Værløse, Taastrup, Odense, Vanløse, Brønshøj, Hobro, Kalundborg, Skanderborg, Aabenraa, Horsens, Hillerød, Nyborg, Birkerød, Farum, Randers, Åbyhøj, Tårnby, Risskov, Sønderborg, Thisted, Dragør, Holbæk, Helsingør, Frederiksberg, Tilst, Lystrup, Struer, Aalborg, Ringsted, Højbjerg, Frederikssund, Næstved, Ballerup, Korsør, Rudersdal, Middelfart, Svendborg, og Vallensbæk, .

  Klik-og-hent for spagnum er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland).

  Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at online shoppere typisk kigger efter for eksempel billig spagnum og spagnum tilbud. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere kigge efter bl.a. spagnum online, spagnum priser og køb spagnum, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

  Få den bedste pris på spagnum

  Det er jo virkelig simpelt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige spagnum online fra diverse e-forretninger, og følgelig har adskillige internet handler i Danmark set sig nødsaget til at sænke priserne på spagnum enormt, og ovenikøbet byde på gratis levering.

  Derfor kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at efterse nogle enkelte internet selskaber efter rabatter og tilbud på spagnum online forinden du shopper, så du er på den sikre side med at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  Man må lige meget hvad være så påpasselig, at i tilfælde af at en online webshop udlover billige spagnum online til en udsalgspris som kan virke urealistisk overkommelig, så burde det for det meste være et bevis på en bedragerisk online virksomhed. Kortkøb er dog indbefattet af en regel, der begunstiger køber imod uærlige internet handler.

  Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du hellere vil afbetale regningen på spagnum ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel spagnum online og spagnum tilbud. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter for eksempel billig spagnum, køb spagnum samt spagnum priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 5.400 liter kg spagnum er 2149 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: hæk køkkenhave surbundshed bambus køer hønd drivhus bøgehæk akvarie krydderurter højbed kartofler heste græsplæne hortensia roser

  Varianter: gødet grov ugødet fin

  Mængder: 1000 liter 50 liter 400 liter 2000 liter 500 liter 1 m3 300 liter 80 liter 3000 liter 200 liter

  Levering: vognlæs i løs vægt i sække i poser hent selv trailer løst leveret afhentning i bigbag

  Brands: Park GreenBio Champost Pindstrup Danmuld

  Kig på tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot genererer ret udmærkede muligheder for at eksaminere ganske mange forhenværende konsumenters synspunkter og derfor er det prisværdigt, at du undersøger internet webshoppens bedømmelser forinden du handler billige spagnum online.

  Facebook forærer dig også fuldkommen fine metoder til at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Derudover er der mange e-handler som gør det muligt at forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket desuden kan udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

  Inden nogen bestiller billige spagnum online på en webbutik bør de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsaftale, dog er det tit ikke særlig spændende, især med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

  Et andet alternativ kan være at granske hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, da det ofte er en indikator for at webshoppen forstår de danske love, foruden at netbutikken nu og da føres tilsyn med af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

  Det er en rigtig god anledning til en håndsrækning, ifald du skulle få dilemmaer med din bestilling af spagnum. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de mest vitale forhold i forbindelse med bestillingen af spagnum online, f.eks. hvilken returneringsret e-firmaet benytter.

  I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af spagnum, ligegyldig om man har bestilt ved Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

  Kirsten gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Inge M gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Søren Knudsen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Hans Johansen gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Forud for at nogen bestiller billige spagnum på en internet butik burde man i princippet gennemse butikkens handelsvilkår, det er dog almindeligvis et omfattende projekt. Desuden foreslår vi at du er obs på de vigtigste retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige spagnum online, til eksempel den returrettighed internet firmaet lover.
  2Det er jo ualmindeligt smart for enhver at finde information om priser online på billige spagnum i blandt flere forhandlere på nettet, og med det motiv garanterer massevis af internet selskaber i Danmark fragt uden betaling. Men det kan immervæk være gunstigt at udforske nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris.
  3Nogle internet outlets lover fri fragt på spagnum, men i reglen kun såfremt der shoppes for et konkret beløb. Ellers skal du udvælge den mest betalelige leveringsform, der mange gange er at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Muligheden viser sig somme tider tillige vældig fleksibel. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
  4Generelt foreslår vi at efterse om internet forretningen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de danske love, foruden at e-shoppen lejlighedsvis gennemses af jurister der kender vilkårene på området. Forinden folk shopper billige spagnum hos en online shop burde man ideelt set granske netbutikkens forretningsaftale.
  5Temmelig mange e-forhandlere udlover nu et hav af forskellige billige fragttyper til spagnum. En der er meget almindelig er p.t. pakkeshops, som gør det muligt at hente ordren når det passer dig. Muligheden er jo temmelig gnidningsløs, samt typisk endda den mindst kostelige fragtform.
  6Trustpilot giver dig tilpas ærlige muligheder for at kontrollere forskellige forhenværende køberes evalueringer og herved slår vi et slag for, at du analyserer internet webshoppens bedømmelser forinden du shopper billige spagnum online. Facebook medfører tillige nogle fremragende chancer for at få kendskab til internet selskabets popularitet.
  7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ualmindeligt central hvis vi har behov for dine nye varer inden for få dage, så herved er det forholdsvis vigtigt at man finder tidshorisonten for levering ved spagnum. Adskillige online varehuse tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, hvilket er underforstået at du bestiller forinden et bestemt klokkeslæt.
  8Den billigste slags levering vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket betinges af at du befinder dig i nærheden af online firmaets arbejdslager. Den fragtmulighed er selvfølgelig usædvanlig væsentlig såfremt vi skal bruge spagnum fluks. Alternativt så sikrer en række firmaer på nettet billig fragt, men i reglen afkræver det at man indkøber for et fastslået beløb.
  9Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, hvilket hjælper folk imod svindlende internet handler. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du vil betale prisen over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk