Eltronic-ws.dk

Stenmel pristjek

Er du på udkig efter stenmel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 969 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.048 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.128 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.188 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.198 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.574 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.667 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.504 kr.Sække med 750 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel som fugesand til drivhus som underlag til bålsted til gangstier til fliser omkring højbede til petanquebaner omkring træer til havesti til haven til bålplads mod myrer under skærver som toplag mod ukrudt til veje til køkkenhaven til fuger til havegange som fugemateriale til belægning til flisefuger som terrasse til akvarier til legeplads som belægning til gårdsplads til bede til planter til akvarier til ridebaner

Varianter: fint blå antracit granit hvidt gråt lysegrå sort lyst gul gult groft bakke grå brun knust

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

Mængder: 1000 kg 800 kg 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 10 kg 25 kg 1 m3 1 ton 500 kg 500 liter 15 kg 25 kg

Levering: i bigbag hent selv afhentning i sække løst leveret trailer i poser i løs vægt vognlæs

Brands: Champost Safestone Weber Raw NCC Dansand

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du finde et andet.
Der er forskel på salgspriserne på billige stenmel fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på gode priser, imens nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ i de gængse byggecentre.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare stenmel.
Du skal vide hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Du bør derfor tjekke firmaets regler.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring stenmel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Derved har du valget om at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.
De gængse byggecentre køber produkter fra mange leverandører, og så kan du købe fra et bredt udvalg af stenmel online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netshops er små firmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at handle stenmel online på deres hjemmeside.
Diverse specialiserede netshops er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således formår de at yde ekstra informativ assistance fra ansatte med specialistviden i netop stenmel.
Danmarks største byggekæder

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

stenmel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stenmel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

stenmel silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

stenmel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube bringer dig rigelig udbytterig information, især ifald man bruger engelske søgeord.
2Det viser sig fundamentalt at have de påkrævede materialer til rådighed forinden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du kan med fordel sammenfatte en overskuelig note hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og så gennemløbe punkterne, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
3Forud for at du går i gang med byggeriet kan det være ultra fornuftigt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
4Der viser sig uden tvivl uforudsete problemer når det gælder krævende opgaver, og herved kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, med det formål at man er ubekymret om at nå i mål med projektet.
5Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
6Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få stor betydning. Derfor må du tit tjekke vejrvarslen i de dage der er op til byggeprojektet, så det ikke uden varsel begynder at vælte ned når du lige er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
7Det kan være nyttigt at søge assistance til ens byggeprojekt, navnlig ved væsentlige byggeprocesser. Store byggeprojekter gør krav på flere personer. Desuden bør det være hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
8Du bør nødig gå ned på grej. Tit vil det være en fordel at have grejet til disposition akkurat som du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Godt forarbejde er vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du må liste en velovervejet strategi, der viser hvilke gøremål der løses hvornår, og en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
10Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning som fx hjelm og sko der sikrer dig mod eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
11I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et budget for byggeprojektet, så man har kontrol over udgifterne. Det er behjælpeligt at tage noter til alle omkostninger, og dernæst kortlægge eventuelle tilbud på dem slavisk.
12Du burde måske overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør hente professionel hjælp til områder af byggeprocessen. Ifald du får hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at indhente tilbud fra forskellige entreprenører.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er hamrende godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål om stenmel

 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvad koster stenmel?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvad er stenmel?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  Adskillige internet shops udlover nu et stort udvalg af billige fragttyper til stenmel. Den mest almindelige er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente pakken når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ualmindeligt ligetil, og desuden tilmed den prisbilligste fragtmulighed.

  Du burde også beslutte dig for at vælge afsending til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er somme tider lidt mere bekostelig, men endda temmelig fremkommelig ved køb af stenmel online. Den prisbilligste mulighed for levering er uden tvivl selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du opholder dig i nærheden af internet forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstiden på stenmel er selvfølgelig særligt afgørende ifald vi skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og derfor er det øjensynligt essentielt at man kigger nærmere på leveringstiden på stenmel. En stor portion internet virksomheder – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre online, som er afhængig af at bestillingen indsendes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne ekspederet før logistikmedarbejderne har fyraften.

  Indtil flere forhandlere på nettet tilbyder fragtfri levering på stenmel online, men tit under forudsætning af at man bestiller for et bestemt beløb. Desuden kunne man tage den billigste fragtløsning, der typisk vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted.

  De fleste netbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig stenmel online og afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af stenmel i disse områder:

  Nykøbing Falster, Brønshøj, Frederikssund, Hørsholm, Allerød, Brabrand, Rønne, Slagelse, Herning, Horsens, Roskilde, Vordingborg, Gentofte, Risskov, Fredericia, Silkeborg, Kalundborg, Randers, Virum, Holbæk, Greve, Frederiksberg, Taastrup, Skanderborg, Lyngby, Odense, Værløse, Hedehusene, Tårnby, Nyborg, Næstved, Solrød Strand, Charlottenlund, Brøndby, Albertslund, Vejle, Glostrup, Birkerød, Vanløse, Odder, Aarhus, Frederikshavn, Rødovre, Helsingør, Rudersdal, Højbjerg, Jyllinge, Åbyhøj, Dragør, Skive, Hjørring, Kolding, Sønderborg, Frederiksværk, Nærum, Vallensbæk, Køge, Søborg, Svendborg, Korsør, Brønderslev, Hvidovre, Hobro, Holstebro, Valby, Ringsted, Aalborg, København, Herlev, Tilst, Esbjerg, Ølstykke, Stenløse, Gladsaxe, Middelfart, Lillerød, Nakskov, Varde, Hedensted, Haslev, Grenaa, Ishøj, Hillerød, Kokkedal, Struer, Thisted, Lystrup, Viborg, Aabenraa, Farum, Haderslev, Nørresundby, Ballerup, og Ikast, .

  Klik-og-hent ift. stenmel er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster).

  Når man kigger i statistikkerne er det klart, at internet shoppere typisk søger efter blandt andet køb stenmel og stenmel online. Man ser desuden tit folk søge efter blandt andet stenmel tilbud, billig stenmel samt stenmel priser, foruden de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

  Priser på stenmel

  Det er efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige stenmel online fra forskellige e-butikker, og altså har en hel del internet forhandlere ikke kunne slippe for at nedskære prisniveauet på stenmel betydeligt, og ovenikøbet garantere gratis fragt.

  Derfor kan det trods alt blive lønnende at checke flere e-forretninger efter rabatter og tilbud på stenmel online før du køber, så man er sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

  Man skal lige meget hvad være klar over, at ifald en online shop sælger billige stenmel online for en pris som er usædvanlig gunstig, bør det ofte være et bevis på en falsk internet virksomhed. Køb med kort er på den anden side omfattet af en bestemmelse, der bistår kunden imod falske internet virksomheder.

  Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af et tilbud som fx ViaBill, hvis du har i sinde at honorere beløbet til stenmel over tid. Det tilbydes ofte ved niche netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

  Når man ser på data er det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter blandt andet stenmel tilbud og billig stenmel. Derudover oplever man som regel mennesker efterspørge bl.a. stenmel priser, stenmel online samt køb stenmel.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til ridebaner til petanquebaner til indkørsel til veje til havegange til legeplads omkring højbede som fugemateriale til planter mod ukrudt til flisefuger under skærver til bede til fuger omkring træer som terrasse til havesti til køkkenhaven som belægning mod myrer til bålplads til belægning som fugesand til haven til akvarier til akvarier til gangstier til gårdsplads til drivhus som underlag til fliser som toplag til bålsted

  Varianter: sort granit lysegrå brun hvidt blå bakke groft gul gult lyst grå knust antracit gråt fint

  Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 25 kg 20 kg 10 kg 1000 kg 800 kg 15 kg 500 liter 25 kg 1 ton 1 m3 15 kg 1 kubikmeter 500 kg

  Levering: i poser i bigbag i sække afhentning hent selv trailer i løs vægt vognlæs løst leveret

  Brands: Weber Raw NCC Champost Dansand Safestone

  Analyser andre menneskers erfaringer

  Trustpilot genererer fuldt ud udmærkede muligheder for at eftergå ganske mange øvrige forbrugeres kritik og derfor er det smart, at du tolker netbutikkens bedømmelser før du køber billige stenmel online.

  Facebook yder også ret pålidelige løsninger til at få indblik i internet firmaets pålidelighed. Her er der faktisk internet forhandlere hvor det er muligt at formulere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket også bør benyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk shopper billige stenmel online hos en internet webshop bør man altid tyde e-shoppens handelsvilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark.

  Et nemmere alternativ er at se om internet selskabet er støttet af e-mærket, fordi det kan være en erklæring om at e-forhandleren forsvarer de officielle danske regler, og at online webshoppen lejlighedsvis tilses af fagfolk der har megen viden om de gældende bestemmelser.

  Dette er desuden en god anledning til support, når du forvoldes vanskeligheder i processen med din shopping med stenmel. Desuden går vi ind for at køberen er vidende om de primære retningslinjer i forbindelse med bestillingen af stenmel online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet selskabet kører med.

  Derfor er det virkelig afgørende, at man altid gemmer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om købet af stenmel, uagtet om man shopper ved Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

  Anne Thomsen gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Morten gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Bente Sørensen gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  Jesper I gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  9 gode råd til din online shopping
  1Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en forordning, der hjælper køber imod uærlige outlets på nettet. Som alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale prisen senere.
  2Forinden folk bestiller billige stenmel på en e-butik bør de for at være på den sikre side løbe igennem butikkens vilkår, dog er det undertiden ikke særlig spændende. I øvrigt anbefales det at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige stenmel online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-handlen bruger.
  3En række netshops yder nu et hav af forskellige billige leveringsformer til stenmel. En af favoritterne er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de købte varer når du har lyst. Muligheden er jo rigtig gnidningsløs, og desuden ligeledes den billigste fragtmulighed.
  4Generelt tilråder vi at granske om online firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været et tegn på at online forretningen overholder de officielle regler, foruden at internet selskabet rutinemæssigt gennemses af jurister der er indført i de gældende regler. Forinden folk køber billige stenmel hos en shop kan de i og for sig have øje for e-shoppens handelsbetingelser.
  5Leveringshastigheden er temmelig relevant forudsat vi har behov for produktet inden for kort tid, og af den grund er det naturligvis vigtigt at du studerer den anslåede leveringstid ved stenmel. En stor portion firmaer på nettet yder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer, men som imidlertid nødvendiggør at orden realiseres forud for et fast tidspunkt.
  6Trustpilot forærer dig aldeles passende løsninger til at tyde en stor portion tidligere brugeres meninger og af den grund foreslår vi, at du analyserer online shoppens vurderinger forud for at du bestiller billige stenmel online. Facebook tilbyder derudover aldeles ærlige løsninger til at få kendskab til internet butikkens popularitet.
  7En hel del e-shops i Danmark præsterer fragt uden gebyr på stenmel, men typisk kræver det at der købes for et bestemt beløb. Desuden må du gribe den mest prisbevidste løsning til levering, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted. Den viser sig af og til endvidere ret så let gængelig. Den billigste metode til levering er dog at hente pakken selv.
  8Det har vist sig at være vældig fleksibelt for internetbrugere at prissammenligne online på billige stenmel hos flere netbutikker, og til tak præsterer en hel del internet shops gebyrfri levering. Det kan dog ikke desto mindre blive lønnende at kontrollere enkelte internet firmaer efter rabat og tilbud forud for at du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest betalelige pris.
  9Den mest letkøbte fragtmetode vil altid være at du selv henter varerne, hvilket dog stiller krav om at du opholder dig i nærheden af internet butikkens tilholdssted. Den fragtmulighed kan vise sig at være yderst essentiel såfremt du skal bruge stenmel inden for kort tid. Alternativt så yder visse online selskaber portofri fragt, men i reglen kun ifald man shopper for en konkret pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk