Eltronic-ws.dk

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 800 kg 20 kg 15 kg 1 ton 25 kg 500 kg 1 m3 1000 kg 25 kg

Levering: i poser afhentning i sække hent selv vognlæs løst leveret trailer i bigbag i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring støbegrus.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du vælge et andet.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot støbegrus.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende virksomhedens regningslinjer.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Der er forskel på priserne på billige støbegrus alt efter hvor du handler online. En del har lave priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler varer fra mange forskellige leverandører, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af støbegrus online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggecentre findes i hele landet, og som følge af det har mange mulighed for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. På grund af det har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, og endda hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få en skarpere pris.
De fleste nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Altså bør du modtage en høj grad af anvendelig service fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis støbegrus.
Diverse nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at bestille støbegrus online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
støbegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer typisk overraskende problematikker i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og altså kan det være meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
2Du skal aldrig negligere dit velbefindende, så glem ikke beklædning herunder arbejdshjelm som beskytter dig mod mulige risici. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke får hjælp fra en fagmand.
3Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det er vigtige byggeprocesser. Krævende ombygninger stiller krav om flere personer. Samtidig må det være bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
4For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette må du jævnligt tage notits af prognosen for vejret i den tid der er op til starten på projektet, så det ikke mod forventning begynder at regne nøjagtig som du står midt i det vigtige projekt.
5Det er af stor betydning at du har alle materialer klar på forhånd inden du tager fat på projektet. Du har god gavn af at udfærdige en enkel huskeliste hvorpå der noteres alt der skal bruges, og derefter granske materialerne, så du er overbevist om at alt er klar.
6Husk at overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan anskaffe professionel assistance til afslutningen af byggeriet. Når du ønsker assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra flere selskaber.
7Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det er fordelagtigt at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man kunne kortlægge mulige tilbud på dem en ad gangen.
8Man må for alt i verden ikke mangle grej. Tit kan det vise sig en fordel at have grejet tilgængeligt før du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at tillægge udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Du har adgang til en hel række artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med rigelig almennyttig oplysning, særligt ifald man benytter engelske søgeord.
10Planlægning er nøglen til at komme i mål med projektet. Du må nedskrive en struktureret handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Vær konkret i sammensætningen af din køreplan.
11Forud for at du går i gang med arbejdet kan det vise sig vildt afgørende med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig gældende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
12I nogle tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at projektet forbedrer naturen.
De bedst anmeldte byggeshops
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er enormt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Populære spørgsmål hvad angår støbegrus

 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  Temmelig mange netbutikker i Danmark foreslår heldigvis diverse forskellige billige former for levering til støbegrus. En der er meget anvendt er lige nu afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når du har tid. Den er jo ret så simpel, samt endda tillige den mest letkøbte leveringsløsning.

  Du bør tillige beslutte dig for at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig sædvanligvis en kende mere pebret, men endvidere ret så fremkommelig med støbegrus online. Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du bor lige ved internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på støbegrus er ret bestemmende i tilfælde af at du behøver produktet om kort tid, og af den grund er det særdeles væsentligt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt for støbegrus. Flere internet foretagender – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på utallige varenumre online, men som trods alt stiller krav om at handlen gemmenføres forinden et bestemt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken distribueret forud for at logistikpersonalet tager hjem.

  Visse forretninger på nettet garanterer portofri fragt på støbegrus online, men ofte kræves det at der købes for et bestemt beløb. Alternativt kunne du udse dig den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

  En stor portion netshops udlover klik-og-hent hvor man køber billig støbegrus på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på støbegrus i disse byer:

  Frederiksberg, Herlev, Thisted, Solrød Strand, Hvidovre, Randers, Esbjerg, Risskov, Haderslev, Grenaa, Skive, Ringsted, Haslev, Hørsholm, Birkerød, Rudersdal, Hedensted, Greve, Taastrup, Helsingør, Struer, Kolding, Ballerup, Frederikssund, Odense, Lyngby, Dragør, Værløse, Varde, Stenløse, Næstved, Højbjerg, Køge, Kalundborg, Roskilde, Ølstykke, Ishøj, Farum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Nærum, Svendborg, Rødovre, Charlottenlund, Frederikshavn, Aarhus, København, Tilst, Frederiksværk, Åbyhøj, Hjørring, Virum, Silkeborg, Holstebro, Lystrup, Gentofte, Brøndby, Albertslund, Rønne, Viborg, Aabenraa, Nyborg, Jyllinge, Odder, Vallensbæk, Ikast, Brønshøj, Horsens, Skanderborg, Brønderslev, Nakskov, Allerød, Hobro, Tårnby, Brabrand, Fredericia, Middelfart, Søborg, Aalborg, Vejle, Lillerød, Hedehusene, Glostrup, Herning, Vanløse, Holbæk, Valby, Hillerød, Gladsaxe, Slagelse, Kokkedal, Nørresundby, Vordingborg, og Korsør, .

  Click-and-collect for støbegrus er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker mange gange kigger efter eksempelvis støbegrus online og køb støbegrus. Derudover oplever man mange gange netshoppere kigge efter fx støbegrus priser, billig støbegrus og støbegrus tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

  Gode priser på støbegrus

  Det er i dag ultra bekvemt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige støbegrus online i blandt flere netshops, og med det motiv har adskillige internet shops set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på støbegrus voldsomt, og endda yde portofri fragt.

  Dog kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at analysere et par internet foretagender efter tilbud og rabatter på støbegrus online før du bestiller, sådan at du er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

  Man må dog være opmærksom på, at hvis en online virksomhed sælger billige støbegrus online på tilbud til en salgspris der er ekstraordinært billig, bør det ofte være en varsel om en svindel internet virksomhed. Shopping med kort er trods alt omfattet af Indsigelsesordningen, der begunstiger dig som køber overfor uægte internet foretagender.

  Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere beløbet til støbegrus over tid. Det fås normalt hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark og Davidsen.

  Når man ser på tallene er det klart, at folk tit søger efter bl.a. støbegrus online og køb støbegrus. Man ser desuden ofte online shoppere søge fx støbegrus priser, støbegrus tilbud samt billig støbegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 1 m3 1000 kg 20 kg 500 kg 1 ton 15 kg 25 kg 800 kg 25 kg

  Levering: vognlæs hent selv i løs vægt i sække afhentning løst leveret trailer i bigbag i poser

  Udforsk nuværende kunders meninger

  Trustpilot præsterer visse relevante muligheder for at finde ud af en række aktuelle køberes erfaringer og herved tilrådes det, at du vurderer e-handlens kritik inden du bestiller billige støbegrus online.

  Facebook byder på lige så vel stort set pålidelige genveje til at få indsigt i online shoppens troværdighed. Tilmed er der en række online firmaer hvor det er muligt at levere en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes kan benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Inden nogen bestiller billige støbegrus online hos en webbutik kan man helt sikkert få overblik over shoppens forretningsbetingelser, det er dog tit et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, da det ofte er et kendetegn for at webshoppen respekterer dansk lovgivning, tillige med at shoppen regelmæssigt vurderes af fagmænd som mestrer de gældende regulativer.

  Dette er desuden din mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du møder vanskeligheder som følge af din shopping med støbegrus. Desuden foreslår vi at du er omhyggelig omkring de væsentligste retningslinjer der indvirker på bestillingen af støbegrus online, til eksempel hvilken returneringsret internet firmaet har.

  I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne påvise købet af støbegrus, uagtet om man har bestilt hos Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg eller Silvan.

  Charlotte Kristensen gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Louise Christensen gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  Christian Thomsen gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Hanne gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  9 gode råd til din online shopping
  1Trustpilot præsterer faktisk stabile løsninger til at gennemgå flere øvrige konsumenters evalueringer og derved rekommanderer vi, at du besigtiger internet forhandlerens omtaler inden du shopper billige støbegrus online. Facebook yder lignende en del sikre genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed.
  2Masser af e-handler yder i dag alverdens billige fragtmetoder til støbegrus. Den mest anvendte er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo yderst problemfri, og oftest tillige den mindst kostelige fragtmulighed.
  3Det er efterhånden super overkommeligt for folk at sammenligne tilbud online på billige støbegrus i blandt diverse e-shops, og så garanterer de fleste firmaer på nettet portofri fragt. Derfor kan det imidlertid være gavnligt at tjekke enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat før du køber, så man er sikker på at antage den skarpeste pris.
  4En hel del internet virksomheder frembyder fri fragt på støbegrus, men for det meste kun såfremt du shopper for et præcist beløb. Alternativt må man tage den billigste slags levering, som i de fleste tilfælde er at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig gerne ligeledes ekstremt enkel. Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
  5Vi foreslår generelt at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, siden det almindeligvis er en indikator for at e-forretningen accepterer de danske love, udover at online forhandleren fra tid til anden kigges til af sagkyndige der kender reglerne. Før nogen køber billige støbegrus i en online butik behøver man ideelt set bese netshoppens forretningsvilkår.
  6Inden nogen shopper billige støbegrus i en netbutik bør man ideelt set få overblik over butikkens forretningsbetingelser, men det er mange gange ikke specielt ophidsende. Tilmed tilråder vi at køber er opmærksom på de elementære bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige støbegrus online, fx den returneringsret internet forhandleren bruger.
  7Leveringstidspunktet kan være temmelig central såfremt man behøver varerne inden for kort tid, så herved er det særdeles aktuelt at du undersøger tidshorisonten for levering for støbegrus. Temmelig mange shops på nettet stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer, som dog er regnet ud fra at handlen gemmenføres før et konkret klokkeslæt.
  8Den mindst kostelige fragttype vil utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket forudsætter at du opholder dig nær internet butikkens tilholdssted. Den leveringsudgave kan være virkelig udslagsgivende om vi har behov for støbegrus straks. Alternativt så yder nogle internet shops fragt uden gebyr, men oftest under forudsætning af at der bestilles for et konkret beløb.
  9Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under et lovbud, som assisterer dig som køber imod falske netbutikker. Alternativt kan du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at afdrage regningen i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk