Eltronic-ws.dk

Støbesand pristjek

Er du på udkig efter støbesand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 20 kg 1 ton 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 10 kg 1000 kg 800 kg 15 kg 500 kg 1 m3 25 kg 500 liter

Levering: i bigbag afhentning i poser løst leveret hent selv i sække i løs vægt vognlæs trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment, og nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare støbesand.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragten, så kan du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er især muligt ved de velkendte byggecentre.
Der er forskel på prisen på billige støbesand hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode priser, hvorimod nogle vil have service. Du bør overveje hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af støbesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt sortiment af støbesand online.
De gængse byggemarkeder finder du i store dele af landet, og dermed har flertallet chancen for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derved har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig få varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse varer. Derigennem får du formentlig endnu mere konstruktiv vejledning fra folk som er eksperter i netop støbesand.
Flertallet af nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, der oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber støbesand online hos dem.
Diverse nichespecifikke webshops er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

støbesand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

støbesand silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

støbesand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

støbesand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen influerer positivt på planeten.
2Du har adgang til utallige guides og videoer via nettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med betydelige mængder konstruktiv info, i særlig grad når du skriver søgeordene på engelsk.
3Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, specielt hvis det er store ombygninger. Større byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
4Det er af stor betydning at udarbejde et budget for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en fordel at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem alle sammen.
5Måske kan det blive væsentligt at du har de fornødne byggematerialer klar til brug før du begynder arbejdet. Du har fordel af at sammensætte en hurtig indkøbsliste som samler det der skal bruges, og som det næste granske hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at du har det hele.
6Du bør aldrig mangle udstyr. Typisk kan det være klogt at du har værktøjet til rådighed forinden du igangsætter arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at påregne disse omkostninger i det økonomiske overblik.
7Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag kan du jævnligt undersøge vejrberetningerne lige før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at vælte ned bedst som du er gået i gang med dit vigtige byggeprojekt.
8Planlægning er nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør udarbejde en struktureret strategi, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
9Du må nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som fx sko og hjelm som hjælper dig mod eventuelle risici. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
10Der præsenterer sig jævnligt uventede vanskeligheder når det handler om store projekter, og herved viser det sig vigtigt at der er afsat passende tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at man når det til siden.
11Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Når du ønsker hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere tilbud fra flere håndværkere.
12Før du opstarter dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål med hensyn til støbesand

 • Hvor meget vejer støbesand?
 • Hvor er støbesand på tilbud?
 • Hvad koster støbesand?
 • Hvor købes støbesand online?
 • Hvor købes støbesand billigt?
 • Hvad er støbesand?
 • Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

  En del internet outlets tildeler heldigvis flere billige former for fragt til støbesand. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter dine nye varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo særligt fremkommelig, samt desuden ligeledes den prisbilligste leveringsmetode.

  Du kan endvidere planlægge at få varerne leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Leveringstypen er i regelen en tand mere omkostningsfuld, men samtidig meget nem ift. støbesand online. Den mest billige fragtform er utvivlsomt at hente ordren selv, men det kræver at du er lige ved online virksomhedens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på støbesand er særligt vital om man absolut skal bruge varerne inden for få dage, og med det formål er det utvivlsomt væsentligt at man undersøger den estimerede leveringstid på støbesand. Flere internet virksomheder – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, men vær obs på at det påkræver at orden realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen distribueret forinden logistikmedarbejderne har fri.

  Indtil flere shops på nettet lover gratis levering på støbesand online, men typisk under forudsætning af at du shopper for et præcist beløb. I øvrigt burde man foretrække den mest billige leveringsudgave, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted.

  Flere kæder yder klik-og-hent hvor man køber billig støbesand online men selv henter i butikken. For eksempel Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne giver for eksempel click-and-collect på støbesand i følgende områder:

  Frederiksberg, Rudersdal, Herning, Solrød Strand, Birkerød, Ballerup, Skanderborg, Farum, Frederikshavn, Ølstykke, Hjørring, Nakskov, Korsør, Charlottenlund, Taastrup, Stenløse, Holbæk, Risskov, Brøndby, Frederiksværk, Nørresundby, Slagelse, Skive, Glostrup, Køge, Kolding, Lillerød, Hobro, Haderslev, Nyborg, Greve, Struer, Ringsted, Tårnby, Hørsholm, Kokkedal, Brønderslev, Hedensted, København, Højbjerg, Grenaa, Roskilde, Allerød, Tilst, Kalundborg, Vejle, Gladsaxe, Aarhus, Odder, Virum, Hillerød, Rønne, Nærum, Horsens, Nykøbing Falster, Varde, Svendborg, Fredericia, Esbjerg, Åbyhøj, Helsingør, Næstved, Værløse, Gentofte, Ikast, Brønshøj, Silkeborg, Jyllinge, Lyngby, Holstebro, Vordingborg, Haslev, Vanløse, Odense, Hvidovre, Thisted, Aalborg, Hedehusene, Ishøj, Albertslund, Aabenraa, Randers, Lystrup, Søborg, Vallensbæk, Viborg, Brabrand, Valby, Dragør, Rødovre, Frederikssund, Herlev, Middelfart, og Sønderborg, .

  Klik-og-hent ift. støbesand er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland).

  Når vi ser på søgedata bliver det klart, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis støbesand priser og billig støbesand. Derudover ser vi typisk mennesker lede efter blandt andet køb støbesand, støbesand tilbud og støbesand online, plus de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

  Bedste tilbud på støbesand

  Det er efterhånden yderst fleksibelt for os alle at vurdere prisniveauet på billige støbesand online fra diverse internet virksomheder, og med det motiv har mange firmaer på nettet ikke kunne slippe for at tvinge priserne på støbesand voldsomt, og ydermere byde på portofri levering.

  Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at eftergå forskellige e-forhandlere efter billige priser på støbesand online inden du bestiller, sådan at du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Bauhaus.

  Man må ikke desto mindre ikke overse, at når en e-shop markedsfører billige støbesand online til salg for en udsalgspris som virker helt ekstremt fordelagtig, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en falsk online virksomhed. Kortkøb er imidlertid dækket ind under et regelsæt, der redder dig som køber imod svindlende online forretninger.

  Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere pengene til støbesand over en længere periode. Det fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere tit efterspørger bl.a. støbesand tilbud og støbesand online. Derudover oplever man tit internet shoppere efterspørge eksempelvis støbesand priser, køb støbesand og billig støbesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbesand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Fornuftigt sted at handle” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 15 kg 1 ton 1000 kg 800 kg 20 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 25 kg 500 kg 500 liter

  Levering: i sække afhentning i løs vægt i poser i bigbag vognlæs hent selv trailer løst leveret

  Analyser tidligere brugeres anbefalinger

  Trustpilot bringer dig super fornemme løsninger til at beskue en hel del øvrige konsumenters omtaler og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår e-butikkens ratings før du shopper billige støbesand online.

  Facebook yder også forholdsvis passelige chancer for at få et kig ind i e-firmaets troværdighed. Desuden er der en række e-butikker som tilbyder folk at levere en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde må bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk køber billige støbesand online i en netbutik bør de på en vis måde tage stilling til virksomhedens handelsaftale, det er dog gerne en omfattende opgave, i særdeleshed med de kendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

  Et andet forslag er at bemærke hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at netshoppen lever op til de gældende danske regler, foruden at hjemmesiden af og til gennemses af specialister der behersker de gældende regulativer.

  Derudover tilbydes du anledning til at blive hjulpet, ifald du skulle få problemer med din shopping med støbesand. Udover dette er det godt at køberen er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af støbesand online, f.eks. den returrettighed online webshoppen garanterer.

  I den relation er det også essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne eftervise købet af støbesand, uafhængig af om man har købt ved Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma eller Stark.

  Marianne N gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Marianne Thomsen gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering

  Charlotte gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Charlotte gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  9 gode råd til internetshopping
  1Den mest letkøbte løsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men det afhænger af at du lever nær e-firmaets bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis usædvanlig afgørende såfremt vi står og skal bruge støbesand med det samme. Alternativt så lover flere outlets på nettet levering uden gebyr, men undertiden er det kun gældende hvis du handler for et fastsat beløb.
  2Fragttiden kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig ifald man skal bruge produkterne straks, og med det formål er det faktisk essentielt at du gransker den forventede leveringstid ved støbesand. En række firmaer på nettet lover billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, hvilket dog påkræver at bestillingen indsendes forinden et givent tidspunkt.
  3Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en vedtægt, som skærmer dig som køber overfor svindlende shops på nettet. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at klare prisen over en længere periode.
  4Forinden nogen køber billige støbesand på en internet forhandler kan man sådan set sætte sig ind i dens forretningsbetingelser, det er dog oftest et omfattende arbejde. Ydermere er det en hjælp at køber er påpasselig med de elementære vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige støbesand online, fx den returneringsret e-firmaet anvender.
  5Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, som er en forsikring om at internet butikken understøtter gældende dansk lovgivning, udover at internet firmaet rutinemæssigt overværes af jurister der er meget fortrolige vilkårene. Inden folk shopper billige støbesand i en online forretning bør man uden tvivl studere webbutikkens vilkår.
  6En række internet varehuse tilbyder fragt uden betaling på støbesand, men i reglen er det forbeholdt når du handler for en bestemt sum. Ellers skulle du gribe den mindst kostelige leveringsmanér, som mange gange vil blive at få leveret din pakke til et afhentningssted. Fragtmuligheden er undertiden ligeledes ret så fleksibel. Den mest billige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
  7Trustpilot frembringer stort set pæne chancer for at eftersøge en hel del øvrige kunders omtaler og derved er det fornuftigt, at du evaluerer e-forretningens omtaler forud for at du shopper billige støbesand online. Facebook frembyder desuden nogle pæne muligheder for at få indsigt i webbutikkens kundefokus.
  8Det er jo virkelig praktisk for folk at sammenholde priser online på billige støbesand hos diverse online forhandlere, og til gengæld lover massevis af online varehuse gebyrfri levering. Dog kan det trods alt blive fordelagtigt at efterprøve forskellige forhandlere på nettet efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.
  9En lang række internet foretagender tildeler efterhånden diverse forskellige billige muligheder for fragt til støbesand. Det mest populære er i dag pakkeshops, og så afhenter du blot din ordre når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså ret så ukompliceret, samt desuden tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk