Eltronic-ws.dk

Strandmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udvendig puds til pudsning til fugning

Varianter: 7.7 % 0,09

Mængder: 25 kg 500 kg 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 800 kg 500 liter 1 ton 20 kg 25 kg 10 kg 1 m3 15 kg

Levering: i poser i løs vægt trailer i bigbag hent selv løst leveret i sække vognlæs afhentning

Brands: Raw Skalflex Lip Igelsø Scan Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du lede andre steder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved en netbutik, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring strandmørtel.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige strandmørtel hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har billige priser, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne selv. Det er i høj grad muligt hos de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af produkter, imens nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot strandmørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger produkter fra alle mulige producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af strandmørtel online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har folk mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dermed kan man undvære leveringsgebyret, samt tilmed have produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Mange webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du handler strandmørtel online hos dem.
Diverse online nichebutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo bør du modtage mere god service fra mennesker der er eksperter i netop strandmørtel.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

strandmørtel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af over 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

strandmørtel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

strandmørtel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

strandmørtel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte kan det være yderst relevant at du har det klar til brug forinden du tager fat på byggeprocessen. Derudover er det godt at tillægge disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
2Forud for at du indleder byggeprocessen må det være vanvittigt fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Måske det viser sig betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer til disposition før du iværksætter dit arbejde. Du bør udarbejde en simpel oversigt indeholdende alt det du får brug for, og dernæst tjekke materialerne, så du er sikker på at alt er klar.
4Det kan give mening at overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør sikre dig professionel assistance til noget af det. Forudsat at du skal have professionel assistance kan det være en god idé at søge forslag fra diverse firmaer.
5Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til arbejdet, navnlig når det er væsentlige projekter. Større byggeprojekter behøver mere end en person. I øvrigt bliver det hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
6Der kommer uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder når det gælder svære projekter, og altså vil det vise sig afgørende at man har afsat passende tid i agendaen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
7For opgaver udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den årsag skal du løbende lægge mærke til prognosen for vejret lige før byggeprojektet, så du undgår at det ud af det blå begynder at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede byggeprojekt.
8Det er essentielt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det bør være rationelt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kan gennemgå udgiften ved dem én efter én.
9Du må nødig negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på potentielle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
10Nogle gange kan man spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
11Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at nedskrive en klar køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du nedskriver din agenda.
12Der ligger alle mulige former for artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig en masse nyttig oplysning, særligt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er ekstremt betryggende. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om strandmørtel

 • Hvad bruges strandmørtel til?
 • Strandmørtel?
 • Hvad er strandmørtel?
 • Hvor meget cement i strandmørtel?
 • Hvilken fragtløsning skal du vælge?

  En lang række e-shops tilbyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmåder til strandmørtel. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter varerne når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo i høj grad fleksibel, samt ofte også den billigste mulighed for levering.

  Du kunne omvendt vælge at vælge udbringning til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er undertiden en smule mere pebret, men endda vældig gnidningsløs ved køb af strandmørtel online. Den prisbilligste fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men dette står og falder med at du opholder dig nærved internet selskabets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på strandmørtel er super væsentlig når man har brug for varerne straks, og af den grund er det rimelig afgørende at vi efterser den forventede leveringstid ved strandmørtel. De fleste internet selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varenumre online, men som trods alt er underforstået at ordren aflægges før et bestemt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsted før de pakkeansatte tager hjem.

  Nogle enkelte outlets på nettet lover portofri levering på strandmørtel online, men tit er det kun gældende hvis du shopper for en bestemt pris. Ellers må man vælge den mest billige fragttype, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop.

  Masser af netshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig strandmørtel hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix. De foreslår bl.a. click-and-collect på strandmørtel i disse byer:

  Gladsaxe, Ishøj, Solrød Strand, Glostrup, Fredericia, Gentofte, Brabrand, Sønderborg, Åbyhøj, Hørsholm, Jyllinge, Albertslund, Haslev, Søborg, Holbæk, Farum, Brønderslev, Vallensbæk, Roskilde, Aalborg, Silkeborg, Allerød, Horsens, Værløse, Grenaa, Næstved, Kokkedal, Frederikssund, Brønshøj, Risskov, Nærum, Hjørring, Herlev, Vejle, Frederiksværk, Dragør, Lillerød, Hedehusene, Viborg, Esbjerg, Aarhus, Ringsted, Brøndby, Odense, Slagelse, Greve, Skive, Nakskov, Kalundborg, Rødovre, Køge, Aabenraa, Virum, Frederikshavn, Hedensted, Holstebro, Hillerød, Herning, Varde, Tilst, Skanderborg, Nyborg, Lyngby, Valby, Randers, Svendborg, Taastrup, Haderslev, Hvidovre, Thisted, Ikast, Ølstykke, Birkerød, København, Hobro, Ballerup, Rudersdal, Rønne, Middelfart, Højbjerg, Vordingborg, Charlottenlund, Stenløse, Korsør, Struer, Frederiksberg, Nørresundby, Helsingør, Nykøbing Falster, Vanløse, Lystrup, Odder, Kolding, og Tårnby, .

  Click-and-collect for strandmørtel er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

  Når vi kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. billig strandmørtel og strandmørtel online. Man ser derudover som regel netshoppere efterspørge fx strandmørtel tilbud, strandmørtel priser samt køb strandmørtel, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Stark.

  Gode priser på strandmørtel

  Det er efterhånden rigtig hensigtsmæssigt for købere at prissammenligne på billige strandmørtel online fra flere e-handler, og derved har flere webshops ikke kunne slippe for at presse prisen på strandmørtel betragteligt, og endda præstere fragt uden omkostninger.

  Dog kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at undersøge en række shops på nettet efter tilbud på strandmørtel online før du handler, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

  Du skal trods alt være obs på, at hvis en e-shop forhandler billige strandmørtel online for en pris der er ekstraordinært billig, så burde det for det meste være et fingerpeg om en svindel e-butik. Kortbetalinger er på den anden side omfattet af et reglement, som assisterer kunden imod fup e-forretninger.

  Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere regningen på strandmørtel over tid. Dette foreslåes ofte ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

  Når vi ser på data er det klart, at folk tit søger efter fx strandmørtel online og strandmørtel tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge efter blandt andet køb strandmørtel, billig strandmørtel samt strandmørtel priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til pudsning til fugning til udvendig puds

  Varianter: 0,09 7.7 %

  Mængder: 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 15 kg 25 kg 25 kg 10 kg 500 liter 1000 kg 800 kg 20 kg 1 m3

  Levering: i løs vægt afhentning i sække trailer i bigbag hent selv løst leveret vognlæs i poser

  Brands: Scan Igelsø Skalflex Weber Lip Raw

  Gennemsøg tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot tilbyder dig rigtig passelige genveje til at tolke en hel del eksisterende kunders omtaler og derved er det prisværdigt, at du kigger nærmere på e-forhandlerens bedømmelser inden du handler billige strandmørtel online.

  Facebook tilbyder dig lige så vel fuldkommen fine chancer for at få et kig ind i online forhandlerens pålidelighed. Desuden møder vi endda online forretninger hvor det er muligt at sammensætte en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen køber billige strandmørtel online hos en e-forhandler kan de altid få overblik over netbutikkens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke særlig interessant, især med de udbredte byggecentre som Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

  Et alternativ er at finde ud af hvorvidt internet forretningen er støttet af e-mærket, hvilket typisk er et kendetegn for at internet forhandleren efterfølger de danske retningslinjer, samt at netbutikken fra tid til anden evalueres af fagfolk som kender til bestemmelserne på området.

  Dette er desuden en god anledning til assistance, hvis du udsættes for besvær med din shopping med strandmørtel. For øvrigt stiller vi forslag om at man er påpasselig med de mest vedkommende retningslinjer der indvirker på købet af strandmørtel online, som fx hvilken returrettighed butikken har.

  I den relation er det også essesentielt, at man stadigvæk beholder ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af strandmørtel, uanset om man handler hos Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma eller Harald Nyborg.

  Camilla R gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Karen Johansen gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Per gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Rasmus Jensen gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering

  9 tips til når du køber online
  1Det er jo virkelig fleksibelt for alle at finde de laveste priser online på billige strandmørtel på tværs af e-butikker, og for det yder flertallet af butikker på nettet gratis levering. Dog kan det immervæk blive fordelagtigt at inspicere visse internet webshops efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, så man er garanteret at opnå den mest betalelige pris.
  2Vi foreslår generelt at se hvorvidt webbutikken er e-mærket, da det bør være et signal om at e-forretningen opretholder dansk lovgivning, udover at internet webshoppen regelmæssigt efterses af eksperter som kender de gældende love. Forud for at nogen køber billige strandmørtel hos en e-forretning kunne man ideelt set løbe igennem dens handelsaftale.
  3Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et regelsæt, som beskytter os imod uærlige e-butikker. Som et alternativ burde du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at honorere prisen senere.
  4Trustpilot frembringer aldeles passelige genveje til at studere en stor gruppe nuværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du betragter online forretningens omtaler før du køber billige strandmørtel online. Facebook frembyder endvidere fuldt ud fine genveje til at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed.
  5Antal dages levering er jo temmelig aktuel forudsat man står og skal bruge din pakke om et øjeblik, og af den grund er det rigtig aktuelt at du ser den anslåede leveringstid for strandmørtel. En del netshops i Danmark giver billig 1 dags fragt på en lang række produkter, men vær på vagt da det er underforstået at ordren aflægges tidligere end et fastslået klokkeslæt.
  6Den billigste leveringsudgave vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som jo beroer på at du er tæt på e-forhandlerens adresse. Den fragtmulighed er rigtig vigtig om vi skal bruge strandmørtel med det samme. Alternativt så yder enkelte e-handler i Danmark gebyrfri levering, men typisk kræves det at du aftager for en fastsat sum.
  7Før nogen køber billige strandmørtel på en netbutik kan man altid læse webbutikkens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende. Derudover anbefaler vi at man er opmærksom på de vigtigste retningslinjer der kan influere på handlen med billige strandmørtel online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.
  8Enkelte internet foretagender tilbyder levering uden omkostninger på strandmørtel, men i reglen afkræver det at du handler for en konkret pris. I øvrigt må man foretrække den mest billige leveringsmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Leveringsmetoden er ofte derudover ultra let gængelig. Den prisbilligste leveringsform vil dog altid være at du selv henter ordren.
  9De fleste online forretninger udlover i vore dage diverse forskellige billige fragtmetoder til strandmørtel. Det mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo yderst bekvem, og endda desuden den mest betalelige fragtmetode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk