Eltronic-ws.dk

Strandsandsmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandsandsmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandsandsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fuger til vandskuring til puds

Mængder: 1 ton 25 kg 15 kg 10 kg 500 liter 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 20 kg 15 kg 1 m3 500 kg 1000 kg

Levering: afhentning hent selv i poser i bigbag vognlæs i sække løst leveret i løs vægt trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring strandsandsmørtel.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke forretningens regningslinjer.
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er specielt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare strandsandsmørtel.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige strandsandsmørtel fra byggemarked til byggemarked. Nogle har billige priser, hvorimod øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggecentre finder du i de større byer, og herigennem har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Som følge af det har du mulighed for at spare fragtomkostningen, og endda hente varerne nu og her.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra adskillige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af strandsandsmørtel online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor er det forventeligt at du får ekstremt erfaren assistance fra nogle der er specialister i netop strandsandsmørtel.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, som typisk er danske, måske sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at købe strandsandsmørtel online på deres hjemmeside.
Alverdens webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

strandsandsmørtel silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

strandsandsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

strandsandsmørtel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

strandsandsmørtel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt såfremt det er store byggeopgaver. Omfangsrige opgaver kræver flere folk. I øvrigt viser det sig bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
2Du skal ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor potentielle risici. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
3Det kan vurderes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal investere i professionel assistance til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du vil benytte professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod priser fra en håndfuld selskaber.
4For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag bør du tit kigge på vejrmeldingerne i de dage der er op til projektets begyndelse, så det ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
5I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
6Det er fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive en fordel at notere alle udgiftsposter, og dernæst notere den billigste pris på dem hver især.
7Måske det viser sig essentielt at have de fornødne byggematerialer tilgængelige inden du går til værks med byggeprocessen. Du bør lave en overskuelig liste hvorpå der noteres alt der bliver brug for, og bagefter granske punkterne, så du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
8Der kommer utvivlsomt ubelejlige problemstillinger når det gælder svære byggeprojekter, og på grund af det vurderes det afgørende at der afsættes god plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
9Godt forarbejde er metoden til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du nedskriver din handlingsplan.
10Der findes utrolig mange artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til meget anvendelig viden, specielt såfremt du benytter den engelske version.
11Man må for alt i verden ikke gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at du har det klar forinden du iværksætter byggeprocessen. Husk også at indkalkulere de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
12I god tid inden at du optager byggeprojektet må det være ekstremt essentielt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som jo er utrolig overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En række netbutikker i Danmark giver heldigvis alverdens billige metoder til levering til strandsandsmørtel. En der er meget almindelig er nu om stunder afhentningssteder, hvor du kan afhente din pakke når du har mulighed for det. Fragttypen er jo yderst let gængelig, samt typisk ligeledes den mest billige leveringsmåde.

Du burde derudover overveje at vælge levering til din bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem en smule mere bekostelig, men endvidere særdeles nem med strandsandsmørtel online. Den mindst kostelige form for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket beroer på at du lever i kort afstand af internet virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på strandsandsmørtel er jo ultra bestemmende såfremt vi har behov for dine nye varer med det samme, og derfor er det relativt centralt at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato for strandsandsmørtel. Flere online firmaer – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men glem ikke at det antager at bestillingen fuldbyrdes inden et fast tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varen hen til fragtfirmaet før logistikpersonalet drager hjemad.

Visse internet forretninger yder fragt uden omkostninger på strandsandsmørtel online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der aftages for en bestemt pris. Ellers kan man foretrække den billigste leveringsmulighed, som ofte er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

En lang række webshops frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig strandsandsmørtel online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. Byggemarkederne frembyder fx klik-og-hent på strandsandsmørtel i følgende områder:

Valby, Kolding, Fredericia, Nyborg, Vordingborg, Birkerød, Ølstykke, Struer, Kalundborg, Rudersdal, Taastrup, Nakskov, Odense, Vallensbæk, Søborg, Nørresundby, Hjørring, Skive, Brønderslev, Viborg, Aabenraa, Randers, Silkeborg, Herning, Hobro, Hvidovre, Svendborg, Vejle, Køge, Middelfart, Højbjerg, Nykøbing Falster, Sønderborg, Næstved, Jyllinge, Ishøj, Frederiksberg, Greve, Skanderborg, Glostrup, Esbjerg, Grenaa, Åbyhøj, Frederikshavn, Dragør, Hedehusene, Herlev, Albertslund, Lystrup, Kokkedal, Risskov, Ballerup, Gladsaxe, Farum, Rønne, Horsens, Lillerød, Slagelse, København, Holstebro, Rødovre, Virum, Hørsholm, Ikast, Odder, Aarhus, Frederikssund, Hillerød, Brabrand, Hedensted, Helsingør, Varde, Allerød, Solrød Strand, Holbæk, Brøndby, Haderslev, Aalborg, Nærum, Charlottenlund, Ringsted, Haslev, Tilst, Tårnby, Vanløse, Stenløse, Frederiksværk, Korsør, Værløse, Roskilde, Brønshøj, Gentofte, Thisted, og Lyngby, .

Afhentning af strandsandsmørtel er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Falster), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man ser på søgedata bliver det klart, at folk som regel søger efter eksempelvis køb strandsandsmørtel og billig strandsandsmørtel. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge eksempelvis strandsandsmørtel priser, strandsandsmørtel tilbud samt strandsandsmørtel online, foruden de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg og Silvan.

Bedste tilbud på strandsandsmørtel

Det er særdeles enkelt for enhver at finde tilbud på billige strandsandsmørtel online hos forskellige firmaer på nettet, og til tak har en lang række internet shops fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på strandsandsmørtel enormt, og i øvrigt tilbyde fragtfri levering.

Det kan stadigvæk være gavnligt at efterse visse internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på strandsandsmørtel online forinden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Man må lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet handler udbyder billige strandsandsmørtel online til en pris der anses for helt ekstremt attraktiv, er det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig internet virksomhed. Køb med kort er imidlertid omfattet af en lov, der støtter dig som køber overfor uægte online selskaber.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du vil godtgøre betalingen af strandsandsmørtel over tid. Det tilbydes som regel hos niche webshops, men ikke de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Når vi ser på statistikkerne står det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx strandsandsmørtel online og strandsandsmørtel priser. Derudover oplever man mange gange folk lede efter for eksempel strandsandsmørtel tilbud, billig strandsandsmørtel samt køb strandsandsmørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandsandsmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til puds til vandskuring til fuger

Mængder: 1 m3 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 500 liter 500 kg 25 kg 25 kg 10 kg 15 kg 20 kg 1000 kg

Levering: vognlæs i poser løst leveret i bigbag afhentning i løs vægt trailer hent selv i sække

Gennemsøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot bringer dig absolut gode muligheder for at kortlægge en hel del nuværende køberes vurderinger og derved anbefaler vi, at du tager et kig på e-firmaets vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige strandsandsmørtel online.

Facebook resulterer i tillige stort set pæne chancer for at få kendskab til online forretningens popularitet. Derudover møder vi en række internet forretninger som gør det muligt at give en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige strandsandsmørtel online i en e-forretning kunne de de facto gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsvilkår, dog er det oftest ikke videre interessant, i særdeleshed ved de store byggekæder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Et alternativ kan derfor være at se hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det er et kendetegn for at e-shoppen følger gældende dansk lovgivning, udover at online butikken nu og da undersøges af fagmænd der kender til bestemmelserne på området.

Dette er desuden din mulighed for en håndsrækning, for så vidt du får udfordringer ved din shopping med strandsandsmørtel. Yderligere anbefaler vi at køber er på vagt for de vigtigste regler gældende for bestillingen af strandsandsmørtel online, til eksempel hvilken returrettighed netbutikken garanterer.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man stadig gemmer ens kvittering på e-mail, således man altid kan vidne om sin bestilling af strandsandsmørtel, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 eller Bauhaus.

Jette gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jesper Madsen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Kirsten Jensen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Anne U gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1En stor portion internet varehuse tilbyder i vore dage alverdens billige fragtmuligheder til strandsandsmørtel. En der er meget anvendt er efterhånden udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig yderst simpel, samt oftest endda den billigste leveringsløsning.
2Forinden nogen bestiller billige strandsandsmørtel i en webshop bør de sådan set gennemløbe e-shoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke super spændende. Foruden dette er det prisværdigt at man er påpasselig med de mest essentielle forhold der kan have betydning for købet af billige strandsandsmørtel online, som for eksempel hvilken returpolitik internet butikken garanterer.
3Den mindst kostelige leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter produkterne, men den løsning stiller krav om at du har bopæl i nærheden af e-forhandlerens tilholdssted. Den mulighed for fragt kan vise sig at være ret så aktuel såfremt man står og skal bruge strandsandsmørtel nu og her. Alternativt så sikrer visse e-forhandlere fragt uden omkostninger, men ofte er det under forudsætning af at man handler for et fastslået beløb.
4Generelt anbefaler vi at finde ud af om internet virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det bør være et bevis på at online webshoppen accepterer dansk lovgivning, tillige med at internet webshoppen lejlighedsvis besøges af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne. Forinden folk bestiller billige strandsandsmørtel på en e-handler burde man for at være på den sikre side se på e-shoppens forretningsvilkår.
5Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under en vedtægt, der sikrer køberen overfor snydagtige forretninger på nettet. Som et alternativ burde du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale pengene over en periode.
6Trustpilot tilbyder dig super ønskværdige løsninger til at granske adskillige tidligere kunders kritik og derfor er det smart, at du udforsker internet webshoppens bedømmelser forud for at du handler billige strandsandsmørtel online. Facebook frembringer lige så vel uden sammenligning hensigtsmæssige løsninger til at få et kig ind i e-butikkens popularitet.
7Enkelte online webshops tilbyder portofri levering på strandsandsmørtel, men i mange tilfælde kun når man shopper for en konkret sum. Alternativt kunne man foretrække den mindst kostelige fragtmulighed, som typisk vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted. Den bliver typisk derudover virkelig praktisk. Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter varerne.
8Fragttiden kan være super essentiel når man behøver produkterne lige om lidt, og derfor er det nemlig klogt at du ser det anslåede leveringstidspunkt på strandsandsmørtel. Adskillige internet webshops annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens produkter, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen indsendes før et nøjagtigt klokkeslæt.
9Det er virkelig overkommeligt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige strandsandsmørtel i blandt forskellige online shops, og for det frembyder mange online varehuse fragt uden beregning. Dog kan det immervæk være gunstigt at besigtige nogle internet foretagender efter tilbud og udsalg inden du bestiller, så man er skråsikker på at opnå den laveste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk