Eltronic-ws.dk

Strandsten pristjek

Er du på udkig efter strandsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg strandsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: hvide sorte danske store små mosaik

Mængder: 500 liter 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 1 m3 800 kg 20 kg 15 kg 10 kg 1 ton

Levering: i løs vægt i bigbag løst leveret afhentning hent selv i sække trailer i poser vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du undersøge byggemarkedets regler.
Såfremt du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Der er variationer i salgspriserne på billige strandsten fra netbutik til netbutik. En del satser på gode priser, imens nogle har fokus på en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
For nogle er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved bør du vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring strandsten.
Flere byggemarkeder har et bredt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden bare strandsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, som medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggecentre finder du i de større byer, og derved har kunderne mulighed for at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Dermed har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt endda hente varerne på kortere tid.
De velkendte byggecentre tilbyder varer fra diverse nichebutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af strandsten online.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. Ergo kan du få ekstremt anvendelig service fra medarbejdere der er specialister i netop strandsten.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at handle strandsten online hos dem.
Diverse nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggecentre
strandsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forud for at du optager byggeprocessen kan det vise sig yderst essentielt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Du må ikke forsømme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm som sikring overfor hændelige uheld. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
3Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at projektet influerer positivt på miljøet.
4Der viser sig altid uventede hovedpiner i forbindelse med større byggeprojekter, og altså vurderes det væsentligt at der afsættes god nok tid i planen, således at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
5Det kan blive meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer handlet ind forud for at du begynder projektet. Du kan med fordel forfatte en punktforms indkøbsliste med alt hvad der skal bruges, og bagefter tjekke punkterne, så du er overbevist om at alt er klar.
6Man skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet klar når du begynder på byggeprojektet. Det er desuden afgørende at indregne udgifterne hertil i budgettet.
7Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive behjælpeligt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man bør dokumentere udgiften ved dem slavisk.
8Forberedelse bliver kilden til succes med dit arbejde. Du bør forfatte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter din arbejdsplan.
9Ved udendørs opgaver kan vejret få en afgørende rolle. Således må du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene op til projektets start, så det ikke pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på dit svære byggeprojekt.
10Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når der er tale om krævende projekter. Store byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
11Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør hente professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Ifald du søger hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at indhente prisoverslag fra diverse virksomheder.
12Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube er kilde til en masse udbytterig info, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt flot. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål med hensyn til strandsten

 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  En række online selskaber tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige fragtmuligheder til strandsten. Det mest populære er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente bestillingen præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo særdeles smertefri, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringsmetode.

  Du kunne omvendt tænke over at vælge levering til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er desværre lidt mere omkostningsfuld, men endvidere temmelig fremkommelig med strandsten online. Den billigste slags levering er uden tvivl at hente varerne selv, men den mulighed betinges af at du befinder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på strandsten er naturligvis usædvanlig central såfremt vi behøver dine nye produkter lige om lidt, så med det formål er det fuldkommen meningsfuldt at du gransker leveringstiden for strandsten. En del internet virksomheder – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig dag-til-dag levering på en lang række produkter online, men vær påpasselig da det forudsætter at bestillingen placeres tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få dit nye produkt pakket forud for at de lageransatte drager hjemad.

  Nogle få online butikker byder på portofri fragt på strandsten online, men typisk kun hvis der erhverves for en bestemt pris. Ellers skulle man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsudgave, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

  Adskillige byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man køber billig strandsten online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bygma. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på strandsten i disse byer:

  Fredericia, Hjørring, Frederiksværk, Risskov, Ølstykke, Thisted, Slagelse, Odder, Frederikssund, Randers, København, Horsens, Brønderslev, Varde, Brabrand, Ballerup, Grenaa, Haslev, Værløse, Rønne, Holstebro, Albertslund, Nørresundby, Struer, Aarhus, Rødovre, Rudersdal, Virum, Kolding, Glostrup, Stenløse, Vanløse, Solrød Strand, Lystrup, Sønderborg, Ishøj, Gladsaxe, Nærum, Herlev, Hvidovre, Allerød, Hedehusene, Vejle, Tårnby, Frederikshavn, Brønshøj, Viborg, Greve, Jyllinge, Middelfart, Charlottenlund, Haderslev, Søborg, Nykøbing Falster, Brøndby, Odense, Svendborg, Hørsholm, Dragør, Gentofte, Højbjerg, Taastrup, Vordingborg, Hillerød, Tilst, Herning, Nyborg, Kokkedal, Frederiksberg, Holbæk, Hedensted, Helsingør, Skanderborg, Hobro, Kalundborg, Silkeborg, Køge, Åbyhøj, Vallensbæk, Valby, Birkerød, Korsør, Ringsted, Næstved, Nakskov, Esbjerg, Lillerød, Skive, Ikast, Aalborg, Lyngby, Aabenraa, Farum, og Roskilde, .

  Afhentning for strandsten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Falster).

  Når der ses på tallene bliver det markant, at folk mange gange leder efter eksempelvis billig strandsten og strandsten tilbud. Foruden dette ser vi tit internet shoppere lede efter blandt andet køb strandsten, strandsten online og strandsten priser, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

  Priser på strandsten

  Det har vist sig at være ualmindeligt nemt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige strandsten online hos forskellige internet foretagender, og til gengæld har flertallet af online virksomheder været tvunget til at mindske prisniveauet på strandsten en hel del, og derudover yde gratis fragt.

  Derfor kan det imidlertid blive lukrativt at undersøge visse internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på strandsten online inden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at antage den mest billige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Man skal bare huske på, at når en forhandler på nettet afhænder billige strandsten online på tilbud til en pris som er helt fantastisk billig, er det tit være et tegn på en fup e-shop. Handler med kort er i hvert fald omfattet af en lovbestemmelse, hvilket støtter køber imod falske internet outlets.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre regningen på strandsten over tid. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark og 10-4.

  Når der ses på data fremstår det markant, at online shoppere ofte kigger efter for eksempel strandsten priser og strandsten tilbud. Derudover ser vi ofte mennesker søge for eksempel strandsten online, billig strandsten samt køb strandsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: små hvide store danske sorte mosaik

  Mængder: 25 kg 1 ton 500 kg 15 kg 15 kg 20 kg 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 1000 kg 10 kg 500 liter 800 kg

  Levering: hent selv i sække i løs vægt i poser afhentning løst leveret trailer vognlæs i bigbag

  Se nærmere på nuværende kunders anmeldelser

  Trustpilot yder ganske troværdige genveje til at dechifrere mange andre konsumenters domme og herved foreslåes det, at du gennemgår online butikkens omtaler forinden du køber billige strandsten online.

  Facebook leverer ligeledes sådan set gode muligheder for at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Her ses mange online selskaber i Danmark hvor man kan nedfælde en anmeldelse af ordreforløbet, som ligeledes burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Inden nogen shopper billige strandsten online hos en netshop burde man principielt have øje for webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, specielt med de velkendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Alternativet er at granske hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, da det længe har været en påvisning af at webshoppen retter sig efter de danske regler, foruden at e-forhandleren af og til ses til af fagfolk der forstår lovene på området.

  Dette er en god chance for at få assistance, såfremt du oplever problemstillinger ved din handel med strandsten. Desuden kan det anbefales at kunden er sat ind i de væsentligste forhold der har indflydelse på bestillingen af strandsten online, fx hvilken returret online butikken har.

  I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadig gemmer ens kvitteringsmail, så man senere vil kunne vidne om købet af strandsten, uanset om man bestiller fra Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Thomas Andersen gav 5 stjerner

  God webshop

  Karen gav 4 stjerner

  God webshop

  Niels I gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Karen gav 4 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  9 tips til når du køber online
  1Mange outlets på nettet tilbyder til alt held diverse billige fragttyper til strandsten. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Løsningen er altså super ligetil, og endda desuden den billigste metode til levering.
  2Leveringstidspunktet er rigtig essentiel når man står og skal bruge din ordre om kort tid, så med det formål er det selvsagt på sin plads at man studerer det anslåede leveringstidspunkt ved strandsten. Temmelig mange e-forhandlere tilbyder billig levering på næste hverdag på en række produkter, hvilket dog betinges af at bestillingen gennemføres forinden et fastslået tidspunkt.
  3Trustpilot leverer fuldkommen fine løsninger til at kontrollere ret mange forhenværende forbrugeres observationer og derved er det en hjælp, at du tager et kig på online virksomhedens kritik før du bestiller billige strandsten online. Facebook præsterer endvidere absolut gunstige chancer for at få indsigt i internet shoppens kundefokus.
  4Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en forordning, der passer på os imod falske internet shops. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil afdrage pengene i flere bidder.
  5Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket betinges af at du er tæt på netbutikkens arbejdslager. Den leveringsversion er naturligvis ret så vigtig hvis man står og skal bruge strandsten om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få internet firmaer fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man indkøber for et præcist beløb.
  6Det er jo efterhånden i høj grad praktisk for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige strandsten på forskellige e-handler, og så garanterer flere firmaer på nettet portofri fragt. Men det kan til hver en tid blive profitabelt at efterprøve nogle forskellige online forretninger efter rabat og tilbud inden du handler, sådan at man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.
  7Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være en sikkerhed for at e-forretningen forstår gældende dansk lovgivning, tillige med at internet webshoppen en gang i mellem efterses af fagmænd der forstår reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige strandsten på en internet handler behøver man principielt bese e-shoppens handelsvilkår.
  8Nogle enkelte online virksomheder sikrer levering uden beregning på strandsten, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man køber for en fastsat pris. I øvrigt kunne man overveje den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket oftest er at få bragt varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver til tider endvidere virkelig smart. Den prisbilligste løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
  9Inden folk bestiller billige strandsten hos en internet forhandler bør man i princippet betragte e-butikkens regler, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave. Ligeledes er det klogt at du er vidende om de væsentligste regler der influerer på bestillingen af billige strandsten online, for eksempel den ombytningsrettighed online shoppen anvender.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk