Eltronic-ws.dk

Surbundsjord pristjek

Er du på udkig efter surbundsjord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter surbundsjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til roser til planter til hortensia

Mængder: 500 liter 1 m3 50 liter 1000 liter 200 liter 400 liter 3000 liter 300 liter 2000 liter 80 liter

Levering: vognlæs i løs vægt løst leveret i bigbag trailer i poser hent selv afhentning i sække

Brands: GreenBio Champost Pindstrup Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Dette er navnligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en online byggeshop, som kan tilbyde gode råd til valg af surbundsjord.
Nogle byggecentre sælger et stort produktudvalg, imens nogle fokuserer på en specifik varetype. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot surbundsjord.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige surbundsjord fra netbutik til netbutik. Nogle giver de bedste tilbud, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du læse webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra alverdens producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af surbundsjord online.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder findes i store dele af landet, og i kraft af det har flertallet adgang til at handle online og hente materialerne personligt. Herigennem er det muligt at undgå leveringsgebyret, og sågar skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere har et indgående kendskab til deres produkter, da de ikke sælger andet. Pga. dette bør du modtage ekstremt brugbar service fra personale der er eksperter i lige præcis surbundsjord.
Alverdens nichespecifikke netbutikker producerer selv de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få bedre priser.
Alverdens nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at bestille surbundsjord online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
surbundsjord harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

surbundsjord jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

surbundsjord bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag over 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

surbundsjord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der viser sig utvivlsomt pludselige problematikker når det handler om svære projekter, og pga. dette kan det være af stor betydning at der er afsat passende tid i handlingsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
2Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et regnskab for renoveringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive rationelt at dokumentere samtlige omkostninger, og dernæst undersøge eventuelle tilbud på dem én og én.
3Der findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube giver en masse udbytterig oplysning, i særlig grad forudsat at man benytter den engelske version.
4Man vil nødig fattes grej. Ofte vil det vise sig fordelagtigt at have værktøjet klar til brug idet du iværksætter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at inkludere disse udgifter i dit budget.
5Muligvis vil det vise sig essentielt at have alle bygningsmaterialer til disposition før du går til værks med din byggeproces. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig note hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og derefter efterse hver enkelt ting, med det formål at du er tryg ved at du har styr på det.
6Du skal nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx hjelm og sko der hjælper dig mod mulige skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke køber professionel assistance.
7I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen må det være ret vigtigt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
8Du burde måske overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal købe hjælp fra en professionel til dele af byggeprocessen. Ifald du får hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige håndværkere.
9Det kan være nyttigt at få assistance til projektet, i særdeleshed hvis det er omfattende projekter. Nogle opgaver behøver flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet strategi, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du laver din plan.
11For byggeprojekter udenfor kan vejret få en fundamental rolle. På grund af dette må du ofte holde øje med vejrforudsigelserne i dagene op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned når du netop arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
12Glem ikke at du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt flot. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Normale spørgsmål med hensyn til surbundsjord

 • Hvad er surbundsjord?
 • Surbundsjord?
 • Surbundsjord hvordan?
 • Hvordan laver man surbundsjord?
 • Surbundsjord hvad er det?
 • Hvilken leveringsform er smartest?

  En række forhandlere på nettet udlover nu et hav af forskellige billige leveringstyper til surbundsjord. En sikker vinder er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ultra nem, samt oftest ydermere den prisbilligste leveringsudgave.

  Du kan tillige beslutte dig for at bestille varerne til levering til din bolig eller til når du er på job. Leveringstypen er for det meste en tand mere pebret, men på den anden side vældig enkel ved køb af surbundsjord online. Den mindst kostelige leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne, som jo betinges af at du har bopæl tæt på netshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på surbundsjord kan være ekstremt afgørende hvis du har behov for din ordre inden for få dage, så af den grund er det bestemt fornuftigt at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for surbundsjord. Adskillige internet forretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren indsendes forinden et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet før lagerpersonalet holder fyraften.

  Visse e-firmaer frembyder gratis fragt på surbundsjord online, men undertiden er det kun gældende hvis du bestiller for et konkret beløb. Som alternativ skal man udse dig den billigste fragtform, hvilket mange gange er at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

  Størstedelen af byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig surbundsjord online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma og Silvan. De yder for eksempel klik-og-hent på surbundsjord i følgende områder:

  Nykøbing Falster, Ølstykke, Valby, Holstebro, Vordingborg, Hobro, Åbyhøj, Rudersdal, Hedensted, Tårnby, Esbjerg, Frederikssund, Køge, Jyllinge, Brønderslev, Dragør, Horsens, Risskov, Nørresundby, Brabrand, Kalundborg, Højbjerg, Kolding, Greve, Svendborg, Charlottenlund, Stenløse, Herlev, Nyborg, Kokkedal, Frederiksberg, Slagelse, Odense, Taastrup, Middelfart, Hjørring, Hørsholm, Korsør, København, Brøndby, Thisted, Tilst, Ishøj, Silkeborg, Lillerød, Aabenraa, Albertslund, Lyngby, Allerød, Solrød Strand, Vejle, Aarhus, Ringsted, Vanløse, Haslev, Rønne, Frederiksværk, Randers, Odder, Rødovre, Virum, Herning, Skanderborg, Hillerød, Hvidovre, Frederikshavn, Glostrup, Gentofte, Næstved, Viborg, Nakskov, Struer, Lystrup, Aalborg, Værløse, Ballerup, Hedehusene, Ikast, Søborg, Haderslev, Grenaa, Birkerød, Gladsaxe, Fredericia, Vallensbæk, Farum, Brønshøj, Nærum, Helsingør, Roskilde, Sønderborg, Skive, Varde, og Holbæk, .

  Klik-og-hent for surbundsjord er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Amager), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når der ses på søgedata fremstår det markant, at folk som regel efterspørger for eksempel køb surbundsjord og surbundsjord priser. Vi ser derudover ofte online shoppere efterspørge bl.a. surbundsjord tilbud, surbundsjord online samt billig surbundsjord, foruden de store byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bygma.

  Rabat på surbundsjord

  Det er jo efterhånden vældig problemfrit for os alle at finde frem til de bedste priser på billige surbundsjord online hos flere internet shops, og af den grund har mange forretninger på nettet ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på surbundsjord betydeligt, og ydermere tilbyde fragt uden omkostninger.

  Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at undersøge nogle netbutikker efter tilbud på surbundsjord online forinden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  Man må lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-forhandler sælger billige surbundsjord online for en salgspris der kan virke helt fantastisk lav, så er det for det meste være et faresignal om en fup online forretning. Handler med kort er dog indbefattet af et regulativ, som assisterer dig overfor fup internet selskaber.

  Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at afdrage pengene til surbundsjord over en periode. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter for eksempel billig surbundsjord og surbundsjord online. Derudover oplever vi som regel online shoppere kigge efter eksempelvis surbundsjord priser, køb surbundsjord og surbundsjord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg surbundsjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til roser til hortensia til planter

  Mængder: 2000 liter 200 liter 500 liter 50 liter 80 liter 400 liter 3000 liter 1000 liter 300 liter 1 m3

  Levering: afhentning trailer hent selv i bigbag løst leveret i sække vognlæs i løs vægt i poser

  Brands: Park Champost GreenBio Danmuld Pindstrup

  Se nærmere på tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot leverer ganske hensigtsmæssige chancer for at analysere en lang række forhenværende brugeres bedømmelser og derved er det smart, at du tolker online firmaets omtaler forinden du shopper billige surbundsjord online.

  Facebook genererer ydermere ganske gode chancer for at få indtryk af internet webshoppens popularitet. Foruden det er der mange internet butikker som giver folk mulighed for at give en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Inden folk køber billige surbundsjord online hos en internet forhandler burde man faktisk gennemlæse shoppens regler, dog er det typisk et omfattende arbejde, specielt ved de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bygma.

  Et alternativ kan være at undersøge hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, hvilket er en antydning af at webbutikken respekterer de opstillede regler, og at internet forretningen hyppigt besigtiges af eksperter som forstår lovgivningen.

  Dette er desuden en god mulighed for at få bistand, ifald du møder besvær ved dit indkøb af surbundsjord. Tilsvarende slår vi et slag for at du er hensynstagende til de mest centrale regler der influerer på bestillingen af surbundsjord online, til eksempel den byttepolitik internet butikken lover.

  I den relation er det ligeledes relevant, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen af surbundsjord, uanset om man handler ved 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix eller Davidsen.

  Mette gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Jesper C gav 4 stjerner

  Intet at klage over

  Peter Nielsen gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Lene Olsen gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  9 tips til internetshopping
  1Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, siden det ofte er en indikation om at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, samt at online firmaet rutinemæssigt efterses af sagkyndige der kender de gældende regler. Inden folk køber billige surbundsjord i en forretning på nettet behøver de de facto løbe igennem forhandlerens forretningsvilkår.
  2Trustpilot fremskaffer immervæk nyttige løsninger til at efterse en hel del nuværende køberes synspunkter og på grund af dette er det at foretrække, at du verificerer internet firmaets bedømmelser forinden du køber billige surbundsjord online. Facebook tilbyder dig ydermere altid nyttige genveje til at få en idé om online forhandlerens pålidelighed.
  3Fragtperioden er selvfølgelig meget aktuel når man har brug for dine nye varer med det samme, og i det øjemed er det rimelig fornuftigt at vi tjekker den forventede leveringstid ved surbundsjord. En lang række e-firmaer i Danmark annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer, som dog kræver at bestillingen gennemføres før et besluttet tidspunkt.
  4Forud for at nogen handler billige surbundsjord hos en internet forhandler kunne man utvivlsomt granske butikkens forretningsvilkår, det er dog mange gange en omfattende opgave. Yderligere støtter vi at du er på vagt for de fundamentale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige surbundsjord online, til eksempel den byttepolitik e-forretningen tilbyder.
  5Det er i dag usædvanlig smertefrit for enhver at sammenligne priser online på billige surbundsjord i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og for det lover en lang række internet shops fri fragt. Men det kan trods alt være profitabelt at checke nogle internet foretagender efter udsalg og tilbud før du bestiller, så du er skudsikker på at indhente den bedste pris.
  6En række online butikker garanterer fragtfri levering på surbundsjord, men tit er det kun gældende hvis du shopper for et bestemt beløb. Desuden må man tage den billigste form for fragt, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Denne bliver oftest ligeledes super let. Den mest betalelige leveringsmulighed er dog at hente ordren selv.
  7En stor portion internet outlets udlover i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsudgaver til surbundsjord. En af de populære er lige nu pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente dine nye varer når du har tid. Leveringstypen er altså super nem, og endda tillige den mest betalelige fragtmetode.
  8Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en orden, der støtter dig som kunde overfor fup forretninger på nettet. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at betale regningen af flere omgange.
  9Den mest letkøbte form for levering vil til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du har bopæl tæt på online butikkens arbejdslager. Den leveringsversion er ekstremt afgørende i tilfælde af at vi har brug for surbundsjord med det samme. Alternativt så sikrer visse firmaer på nettet gratis fragt, men tit kun såfremt der aftages for en konkret sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk