Eltronic-ws.dk

Topdressing pristjek

Er du på udkig efter topdressing? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter topdressing inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til roser til bøgehæk til bede til græsplænen

Mængder: 1 m3 300 liter 50 liter 200 liter 1000 liter 3000 liter 500 liter 2000 liter 400 liter 80 liter

Levering: i sække vognlæs i bigbag i poser afhentning hent selv i løs vægt trailer løst leveret

Brands: GreenBio Pindstrup Champost Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige topdressing hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode tilbud, imens andre satser på faglig sparring. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af topdressing.
Flere byggekæder sælger et stort produktudvalg, imens nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du kan bestemme om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare topdressing.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller bare vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor bør man læse byggemarkedets regningslinjer.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og pga. det har kunderne chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. I kraft af det kan man undgå fragten, samt sågar skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra alverdens nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af topdressing online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du forvente super konstruktiv vejledning fra mennesker som er specialister i netop topdressing.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe topdressing online hos dem.
De fleste nichebutikker på internettet er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få billigere priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

topdressing silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

topdressing jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

topdressing harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

topdressing bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, især når det er krævende byggeopgaver. Nogle ting skal gerne udføres af flere folk. Ydermere må det være bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
2Før du iværksætter byggeprojektet er det vildt fundamentalt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Alt efter din bopæl vil der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et regnskab for optimeringen, så du har styr på økonomien. Det vil blive økonomisk at notere alle poster, og efterfølgende nedfælde ens omkostning ved dem én og én.
4Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet såfremt byggeprojektet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
5Planlægning bliver metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at have en strømlinet tidsplan, der viser hvilke opgaver der laves hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver tidsplanen.
6Det vil vise sig meningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar før du påbegynder byggeriet. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig liste med alle de ting der bliver brug for, og bagefter efterse materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
7Du må nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko som hjælp imod hændelige uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
8Man skal ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Tit vil det være fundamentalt at have værktøjet tilgængeligt inden du begynder på byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tillægge de medfølgende udgifter i budgettet.
9Der kommer utvivlsomt ubelejlige hovedpiner når det handler om svære byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig værdifuldt at der afsættes en god portion tid i handlingsplanen, således at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
10For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen stor betydning. På grund af dette må du med jævne mellemrum se vejrudsigten i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned når du lige er gået i gang med det krævende projekt.
11Måske burde det overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du bør få hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du får eksperthjælp vil det oftest være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Der findes vældig mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med store mængder anvendelig info, ikke mindst forudsat at man leder på engelsk.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er ret så godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål rundt om topdressing

 • Topdressing hvordan?
 • Hvordan laver man topdressing?
 • Hvor køber jeg topdressing?
 • Hvad koster topdressing?
 • Hvad er topdressing?
 • Topdressing græsplæne hvor meget?
 • Topdressing hvornår?
 • Hvad er topdressing til græsplæne?
 • Hvor meget topdressing skal jeg bruge?
 • Hvor købes topdressing?
 • Topdressing græsplæne hvordan?
 • Topdressing græsplæne hvornår?
 • Hvad består topdressing af?
 • Hvor køber man topdressing?
 • Hvilken leveringsform er smartest?

  Temmelig mange e-forretninger frembyder heldigvis en række forskellige billige fragtmuligheder til topdressing. Et hit er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo særligt ukompliceret, og typisk endvidere den billigste leveringsversion.

  Du kunne også prøve at få ordren sendt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Denne viser sig gerne en smule mere bekostelig, men samtidig vældig let med topdressing online. Den billigste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du er nærved internet virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på topdressing kan være super bestemmende forudsat du har brug for produktet lige om lidt, så med det formål er det tydeligvis essentielt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt for topdressing. En del internet varehuse – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer online, hvilket er underforstået at bestillingen placeres før et angivent klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset forinden lagermedarbejderne har fyraften.

  En række e-handler i Danmark byder på fragt uden beregning på topdressing online, men typisk er det så præmissen at der bestilles for en bestemt sum. Alternativt skulle du gribe den prisbilligste fragtløsning, der ofte vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

  De store byggemarkeder tildeler afhentning hvor du handler billig topdressing hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark og 10-4. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på topdressing i disse byer:

  Dragør, Brabrand, Brønshøj, Nykøbing Falster, Aabenraa, Horsens, Ikast, Odder, Tilst, Nyborg, Skive, Virum, Åbyhøj, Brøndby, Hedehusene, Køge, Holstebro, Helsingør, Roskilde, Hobro, Skanderborg, Charlottenlund, Nakskov, Ishøj, Glostrup, Randers, Birkerød, Kalundborg, Ballerup, Farum, Herlev, Hørsholm, Ølstykke, Korsør, Albertslund, Ringsted, Stenløse, Fredericia, Esbjerg, Værløse, Rødovre, Jyllinge, Søborg, Thisted, København, Varde, Vallensbæk, Brønderslev, Holbæk, Herning, Solrød Strand, Hjørring, Højbjerg, Frederiksberg, Kokkedal, Haderslev, Lystrup, Aarhus, Risskov, Slagelse, Nørresundby, Sønderborg, Middelfart, Frederiksværk, Grenaa, Gladsaxe, Odense, Nærum, Silkeborg, Rønne, Rudersdal, Hedensted, Lillerød, Vejle, Allerød, Hillerød, Haslev, Greve, Hvidovre, Frederikshavn, Vanløse, Struer, Gentofte, Næstved, Vordingborg, Valby, Kolding, Viborg, Frederikssund, Lyngby, Svendborg, Aalborg, Taastrup, og Tårnby, .

  Click-and-collect for topdressing er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden).

  Ses der på søgedata er det klart, at folk mange gange efterspørger eksempelvis topdressing online og køb topdressing. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter fx topdressing tilbud, billig topdressing og topdressing priser, plus de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

  Gode tilbud på topdressing

  Det er yderst problemfrit for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige topdressing online i blandt flere outlets på nettet, og så har adskillige e-butikker fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på topdressing helt i bund, og i øvrigt love gratis fragt.

  Derfor kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at efterprøve indtil flere internet webshops efter tilbud og rabatter på topdressing online forud for at du shopper, sådan at man er sikret at få den mest billige pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

  Man skal alligevel være årvågen med, at hvis en netshop tilbyder billige topdressing online til en pris som kan ses som usædvanlig billig, kan det ofte være et symbol på en uægte butik. Bestillinger med betalingskort er dog inkluderet i et lovbud, hvilket skærmer kunden overfor uærlige e-butikker.

  Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare regningen på topdressing senere. Det fås som regel ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere typisk søger blandt andet billig topdressing og køb topdressing. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere lede efter for eksempel topdressing priser, topdressing online samt topdressing tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg topdressing er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til bede til bøgehæk til græsplænen til roser

  Mængder: 300 liter 500 liter 400 liter 50 liter 3000 liter 2000 liter 1000 liter 1 m3 80 liter 200 liter

  Levering: hent selv trailer i løs vægt i sække afhentning løst leveret i bigbag i poser vognlæs

  Brands: GreenBio Danmuld Park Champost Pindstrup

  Se nærmere på tidligere køberes meninger

  Trustpilot frembringer ret solide løsninger til at tyde en hel del tidligere køberes tanker og herved er det fornuftigt, at du eksaminerer online firmaets bedømmelser før du handler billige topdressing online.

  Facebook forærer dig endvidere en del stabile muligheder for at få en idé om online butikkens troværdighed. Foruden det ses en række firmaer på nettet hvor du kan frembringe en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel må anvendes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen køber billige topdressing online på en e-butik bør man helt sikkert kigge på forhandlerens forretningsaftale, dog er det ofte et tidskrævende arbejde, særligt på de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Stark.

  Et andet forslag kunne være at kigge hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det er en tilkendegivelse af at netbutikken lever op til den officielle danske lovgivning, tillige med at internet selskabet en gang i mellem vurderes af jurister der er indført i de gældende regler.

  Desuden får du genvej til opbakning, når du får problemer i processen med dit køb af topdressing. Ligeså slår vi et slag for at køberen er vaks omkring de mest vitale vedtægter der har indflydelse på købet af topdressing online, som eksempelvis den byttepolitik internet firmaet garanterer.

  Derfor er det i øvrigt afgørende, at man permanent beholder ens ordrekvittering, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen af topdressing, uagtet om man handler fra XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Jesper Hansen gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Christian gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Inge O gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Anna Petersen gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  9 gode råd til køb på nettet
  1Forinden folk bestiller billige topdressing på en online shop kan man når alt kommer til alt gennemlæse e-shoppens forretningsaftale, det er dog oftest et omfattende arbejde. For øvrigt foreslåes det at køber er på vagt for de vigtigste vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige topdressing online, som for eksempel hvilken returneringsret internet forretningen benytter.
  2Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en anordning, som garanterer folk imod uærlige internet firmaer. Som en alternativ mulighed burde du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at klare beløbet over en periode.
  3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ekstremt væsentlig ifald vi skal bruge din pakke omgående, og af den grund er det aldeles aktuelt at vi tjekker den estimerede leveringsdato på topdressing. Temmelig mange internet shops stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på utallige produkter, men som ikke desto mindre betinges af at orden realiseres forinden et bestemt klokkeslæt.
  4De fleste internet butikker udlover nu om dage et hav af forskellige billige former for fragt til topdressing. En der er meget almindelig er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ret så let, og endda endvidere den mest prisbevidste fragtmetode.
  5Nogle enkelte internet firmaer tilbyder billig fragt på topdressing, men ofte er det under betingelse af at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden kunne du foretrække den prisbilligste mulighed for fragt, som gerne er at få bragt dine varer til et afhentningssted. Fragttypen viser sig jævnligt desuden meget gnidningsløs. Den mest betalelige løsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
  6Det er ualmindeligt let for os alle at sammenligne tilbud online på billige topdressing hos forskellige online webshops, og ergo lover en hel del internet selskaber i Danmark fri fragt. Trods dette kan det immervæk være lukrativt at eftergå nogle få online butikker efter tilbud før du køber, sådan at man er sikret at modtage den billigste pris.
  7Trustpilot forærer dig ret fremragende løsninger til at eftergå en stor portion tidligere forbrugeres betragtninger og af den grund anbefales det, at du gennemsøger online forretningens omtaler inden du køber billige topdressing online. Facebook genererer tilsvarende i højeste grad hæderlige muligheder for at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed.
  8Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det kan være en sikkerhed for at online shoppen lever op til de officielle danske regler, foruden at e-butikken rutinemæssigt vurderes af specialister der er meget bekendte med de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige topdressing i en forhandler på nettet kan man for at være på den sikre side kigge på e-butikkens forretningsbetingelser.
  9Den billigste form for fragt er utvivlsomt selv at hente ordren, men den mulighed stiller krav om at du er nær online forretningens adresse. Den type af levering er særdeles vital når vi har brug for topdressing straks. Alternativt så yder visse internet outlets levering uden betaling, men ofte er det forudsat at der købes for en fastsat pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk