Eltronic-ws.dk

Træflis pristjek

Er du på udkig efter træflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.849 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter træflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.849 kr.Sække med 2.500 literKøb
1.899 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.345 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: omkring træer til rhododendron til ligusterhæk til stokerfyr imod dræbersnegle til udendørs til fyring til gasgrill til bøgehæk til ridehus til ridebane til legeplads under hæk til dyr til dyr til indendørs til hestefold som gødning til fugle til stauder til indkørsel til bede til roser til bede til fjernvarme som brændsel til hønsegård til planter til fyr til surbundsbed til grill på skråning på frugttræer til hækken mod ukrudt til varmeværker som brændsel som faldunderlag til haven til rygning som bunddække

Varianter: revet mørk frisk lys knust groft natur fint

Mængder: 80 liter 1000 liter 70 liter 60 liter 50 liter 3000 liter 2500 liter 2000 liter

Levering: i bigbag hent selv i poser i løs vægt afhentning trailer løst leveret i sække vognlæs

Brands: Manstrup Billigblomst Verdo Bilka Prima Plantetorvet Douglas Junckers GreenBio Champost Holmebo Plantorama Pindstrup Jysk Lidl Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i prisen på billige træflis fra netbutik til netbutik. Nogle giver billige priser, og nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Det er særligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
For de fleste er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring træflis.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af varer, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal vide om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden blot træflis.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra talrige nichebutikker, og så kan du købe fra et stort udvalg af træflis online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har mange valget om at handle online og hente materialerne personligt. På grund af det har du mulighed for at spare fragten, samt sågar hente produkterne straks.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber træflis online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. På grund af det vil du modtage ekstra konstruktiv hjælp fra folk der er eksperter i lige præcis træflis.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
træflis harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

træflis bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

træflis jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

træflis silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forud for at du starter byggeprojektet er det ganske centralt med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Husk at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal fremskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af det. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at søge priser fra forskellige håndværkere.
3Det kan vise sig vigtigt at du har alle bygningsmaterialer handlet ind forinden du går til værks med arbejdet. Du bør sammensætte en hurtig note med alt du har brug for, og dernæst tjekke punkterne, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
4Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er krævende projekter. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden bør det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
5Du må nødig se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikring imod potentielle skader. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
6Planlægning vil være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
7Der kommer ofte uforudsigelige hovedpiner når det kommer til større byggeprojekter, og følgelig vil det være væsentligt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
8Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
9Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et budget for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive en fordel at notere hver enkelt udgiftspost, og herefter tjekke omkostningen ved dem én efter én.
10Du vil aldrig undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig yderst relevant at have det til disposition når du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de her omkostninger i dit budget.
11Du kan finde et bredt udvalg af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig ret så meget konstruktiv information, navnligt hvis man leder på engelsk.
12For projekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum lægge mærke til meldingerne om vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at regne når du lige vil i gang med dit komplekse projekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til træflis

 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvordan laver man træflis?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Hvor meget træflis?
 • Træflis hvornår?
 • Hvad er træflis?
 • Hvilken træflis er bedst?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Træflis hvor meget?
 • Hvilken leveringstype skal du vælge?

  Temmelig mange e-handler tilbyder på nuværende tidspunkt flere billige leveringstyper til træflis. En sikker vinder er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når du har lyst. Denne er jo ret problemfri, og endda ydermere den billigste leveringsmåde.

  Du burde derudover foretrække at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig desværre et hak mere pebret, men også ultra praktisk for træflis online. Den mest letkøbte fragtform er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du opholder dig nærved e-firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på træflis kan vise sig at være virkelig væsentlig såfremt man behøver varerne om et øjeblik, så i det øjemed er det komplet afgørende at man finder den estimerede leveringsdato for træflis. Temmelig mange online outlets – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næste hverdag på utallige varer online, men glem ikke at det er forudsat at bestillingen laves inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen hen til fragtfirmaet forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

  Indtil flere firmaer på nettet byder på gratis levering på træflis online, men undertiden under forudsætning af at man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ kunne du beslutte sig for den billigste form for fragt, hvilket gerne vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

  En række netshops foreslår click-and-collect hvor man handler billig træflis hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan. Byggekæderne frembyder eksempelvis afhentning af træflis i følgende områder:

  Rønne, Solrød Strand, Vanløse, Hedensted, Roskilde, Vejle, Randers, Lystrup, Søborg, Horsens, Greve, Hedehusene, Birkerød, Aarhus, Odense, Dragør, Gentofte, Brøndby, Tilst, Frederikshavn, Haslev, Silkeborg, Rødovre, Allerød, Glostrup, Tårnby, Odder, Frederiksberg, Valby, Lillerød, Nørresundby, Ølstykke, Thisted, Vallensbæk, Vordingborg, Sønderborg, Struer, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Hvidovre, Frederiksværk, Taastrup, Korsør, Esbjerg, Højbjerg, Nakskov, Rudersdal, Holstebro, Køge, Ballerup, Middelfart, Kolding, Holbæk, Skive, Aabenraa, Fredericia, Hillerød, Brønshøj, Ikast, Herlev, Næstved, Hjørring, Lyngby, Skanderborg, Grenaa, Hobro, Aalborg, Svendborg, Hørsholm, Varde, Jyllinge, Slagelse, Helsingør, Nyborg, Ringsted, Frederikssund, Ishøj, Haderslev, Farum, Kokkedal, Værløse, Risskov, Nærum, Viborg, Herning, Åbyhøj, Albertslund, Virum, Charlottenlund, Brabrand, Brønderslev, Stenløse, København, og Kalundborg, .

  Klik-og-hent ift. træflis er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland).

  Når der ses på søgedata fremstår det markant, at netshoppere mange gange leder efter bl.a. billig træflis og køb træflis. Man ser derudover typisk internet shoppere lede efter for eksempel træflis online, træflis tilbud samt træflis priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

  Tilbud på træflis

  Det er jo ret så uproblematisk for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige træflis online fra flere netbutikker, og så har massevis af e-handler ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på træflis enormt, og ydermere tilbyde levering uden omkostninger.

  Derfor kan det stadigvæk vise sig lønnende at efterprøve enkelte internet firmaer efter tilbud på træflis online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

  Du bør ikke desto mindre ikke overse, at ifald en e-forhandler afsætter billige træflis online til en udsalgspris som virker himmelråbende beskeden, burde det tit være et tegn på en uærlig e-forretning. Betalinger med kort er imidlertid omsluttet af en lov, hvilket assisterer dig som kunde imod snydagtige internet webshops.

  Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du anvende en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil betale betalingen af træflis over en periode. Det tilbydes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når der ses på tallene står det tydeligt, at folk som regel kigger efter blandt andet træflis tilbud og billig træflis. Derudover oplever man tit internet shoppere søge blandt andet træflis online, træflis priser samt køb træflis.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg træflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: som gødning på skråning mod ukrudt til rygning til planter til legeplads til udendørs til gasgrill til bede til fjernvarme som faldunderlag til ridebane til stokerfyr til ridehus som brændsel omkring træer til hestefold til stauder til haven til hækken til indendørs til varmeværker som bunddække til fugle til dyr til bede på frugttræer til bøgehæk til hønsegård under hæk til roser til indkørsel til ligusterhæk som brændsel til fyring til surbundsbed til fyr til dyr imod dræbersnegle til grill til rhododendron

  Varianter: revet fint lys natur frisk knust mørk groft

  Mængder: 70 liter 3000 liter 1000 liter 2000 liter 50 liter 2500 liter 80 liter 60 liter

  Levering: afhentning løst leveret i bigbag i sække vognlæs trailer i poser i løs vægt hent selv

  Brands: Junckers Champost Plantetorvet Holmebo Manstrup Jysk Pindstrup GreenBio Lidl Park Plantorama Verdo Prima Billigblomst Bilka Douglas

  Kig på tidligere køberes meninger

  Trustpilot frembyder i højeste grad fantastiske løsninger til at undersøge diverse øvrige kunders oplevelser og herved anbefaler vi, at du tjekker internet forretningens vurderinger inden du køber billige træflis online.

  Facebook giver dig tilsvarende uden sammenligning ønskværdige genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed. Herinde ser vi nogle butikker på nettet hvor det er muligt at nedfælde en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden må anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen bestiller billige træflis online hos en internet handler bør man principielt tage stilling til webshoppens handelsvilkår, men det er oftest et tidskrævende arbejde, specielt med de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

  Et andet alternativ kunne måske være at se om webbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være en indikator for at online forretningen understøtter dansk lovgivning, foruden at forretningen af og til besøges af fagfolk der behersker de gældende love.

  Desuden giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du skulle få dilemmaer som følge af dit køb af træflis. Tilsvarende er det godt at man er på vagt for de elementære retningslinjer der kan influere på bestillingen af træflis online, eksempelvis hvilken returpolitik internet selskabet tilsikrer.

  I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man stadig opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af træflis, hvad end man handler fra Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Jens Poulsen gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Tina gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Jørgen gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Erik D gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  9 gode råd til køb på nettet
  1En masse forhandlere på nettet yder nu om dage en række forskellige billige former for fragt til træflis. En af de populære er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente pakken når det passer ind i din kalender. Den er jo temmelig let, og endda tillige den billigste leveringsmulighed.
  2Det er yderst fremkommeligt for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige træflis hos forskellige forhandlere på nettet, og på grund af dette præsterer flere internet outlets fragt uden beregning. Til gengæld kan det alligevel vise sig profitabelt at inspicere forskellige online shops efter tilbud og rabat inden du køber, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris.
  3Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er dækket ind under en vedtægt, som støtter folk imod snydagtige online virksomheder. Alternativt kunne du anvende en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at betale pengene ude i fremtiden.
  4Trustpilot yder adskillige gode løsninger til at dechifrere en lang række andre kunders evalueringer og derved er det en hjælp, at du betragter internet forretningens anmeldelser forud for at du handler billige træflis online. Facebook tilbyder desuden adskillige anstændige genveje til at få en idé om webshoppens popularitet.
  5Leveringstidspunktet er rigtig essentiel når du har brug for produktet om et øjeblik, og i det øjemed er det sandelig essentielt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet på træflis. En del internet outlets garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt.
  6Forud for at folk shopper billige træflis hos en e-shop behøver de reelt kigge på deres forretningsaftale, men det er tit ikke særlig spændende. Ligeså kan det anbefales at du er sat ind i de primære reglementer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige træflis online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet virksomheden tilsikrer.
  7Vi slår generelt et slag for at bemærke om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en sikkerhed for at webbutikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at internet firmaet rutinemæssigt vurderes af fagmænd som har indsigt i reglerne på området. Forinden folk shopper billige træflis hos en butik kunne de uden tvivl gennemlæse shoppens forretningsvilkår.
  8Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket kræver at du er i kort afstand af netshoppens bopæl. Den leveringsmulighed er selvfølgelig vældig vigtig hvis vi har brug for træflis om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en hel del e-handler i Danmark portofri levering, men i reglen påkræves det at man shopper for en bestemt sum.
  9Nogle online firmaer frembyder levering uden beregning på træflis, men tit kun når du handler for en bestemt sum. Ellers kan man udvælge den mest letkøbte leveringstype, som tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Muligheden viser sig en gang i mellem til gengæld yderst uproblematisk. Den mindst kostelige type af levering er unægtelig selv at hente pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk